Top rijschool!

Super fijne rijschool, leuke en leerzame rijlessen gehad!

Uitstekend les gekregen!

Goede en ervaren instructeur waarbij een fijne sfeer hangt in de auto. Het lessen was altijd een aangename en leerzame tijd!

Prima begeleiding

Veel geleerd van een fijne instructeur!

Veel geleerd van een hele ervaren instructeur. Erg fijn in de omgang.

Ik heb een leerzame en leuke tijd gehad!

Ik heb veel geleerd en ik vond het fijn op de manier hoe het mij werd aangeleerd. Goede en duidelijke informatie.

In een keer geslaagd, super fijn! Ik vond het wel jammer dat ik helaas niet zo vaak ingepland kon worden en dat er een lange tijd tussen mijn tussentijdse toets en het examen in zat.

Een instructeur die weet hoe ze iemand met faalangst aan het rijden kan krijgen!

Lange tijd durfde ik niet zelf te rijden. Uiteindelijk toch bij Astrid gaan rijden. Met haar rust, tips en geduld, kreeg ik er vertrouwen in en vond ik het rijden zelfs leuk worden! Ik wilde graag de tijd nemen om te leren rijden zodat ik vertrouwen kreeg en deze tijd kreeg ik ruimschoots. Vooral het hardop denken tijdens het rijden heeft me door de stress van het examen heen getrokken.

Supergoede begeleiding 👍

Hele fijne begeleiding, zeker aks je erg onzeker bent. Alles werd goed uitgelegd en je krijgt veel aandacht omdat je maar met 2en+ begeleider bent.

Leerzame en fijne rijschool

Leuke en leerzame lessen. Ik zou het zeker aanraden aan vriendinnen.

Professionele rijschool met persoonlijke benadering.

Met een structureel plan volg je hier je rijopleiding met als einddoel natuurlijk slagen voor je rijbewijs. Heldere communicatie en inzicht dmv een eigen leerling app. Fijne vriendelijke en natuurlijk bekwame instructeurs, Peter en Jan wil ik graag apart benoemen. Ik kan iedereen rijschool Fa. vd Doelen aanbevelen. Arly Banjarnahor

Fijne rijschool goed door Peter begeleid

Gezellige en leuke rijsschool!

Tijdens mijn rijlessen met (Astrid) voelde ik me altijd heel fijn. Ze helpt je op een fijne en prettige manier. De ritjes in de auto waren altijd erg gezellig we konden goed samen buurten! Bedankt voor de fijne lessen!

goed en fijne begleiding

De uitleg en begeleiding tijdens mijn praktijk examen scooter was goed en duidelijk. Alles was goed verzorgt en heb alles als prettig ervaren.

Ik vond het lessen bij jullie fijn Het is geen 10 omdat als er een les uitviel er bijna geen andere mogelijkheid was om deze les nog in te halen omdat de planning al helemaal vol zat en omdat op tijd komen ook niet de sterktste kant is. Verder heb ik met veel plezier in de auto gezeten tijdens het lessen.

Vakmensen met de Brabantse gemoedelijkheid

Top service, goeie uitleg van alles wat je vraagt! Fijne mensen kunnen he ook gerust stellen. Daardoor ook in een keer geslaagd!!👍

Het is een hele fijne rijschool met veel persoonlijke aandacht. De instructeurs zijn kritisch op een prettige manier.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk, altijd op tijd en flexibel met wijzigingen. Goede uitleg!

perfect, zeker aan te bevelen

naar mijn mening beste rijschool in de regio! (en ik heb er al een aantal gehad.)

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed geholpen door Jan. Echt fijn mee samen kunnen werken

perfect, zeker aan te bevelen

In eind januari begonnen met rijlessen bij instructeur frank en vandaag geslaagd! Bedankt voor het geloven in mij. En tot mijn aanhanger rijbewijs!😉

goede service, goed behandeld

Goede ervaring!! Goed, gedegen, duidelijk rijlessen gevolgd met n duidelijke opbouw.

goede service, goed behandeld

Heel fijn en aardige mensen!

goede service, goed behandeld

Goede rijschool met veel ervaring. Fijne lessen

Kapelstraat 71

5466PB Veghel