perfect, zeker aan te bevelen

Een goede en fijne rij instructeur kom zeker terug voor mijn auto!

Top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaring. Hier via mijn werk aanhanger rijbewijs behaald. Frank is een rustige , vriendelijke instructeur die het professioneel uitlegt. Hierdoor pak je het snel op.

Erg goed!!

perfect, zeker aan te bevelen

heb met het bedrijf een goede ervaring vanwege eerste een les om te bekijken wat de leerling kan en daarna 1 maand later voor wat extra theorie te leren een gehele dag les gehad en een examen. de mentor van de rijschool geeft op een gepasten rustige manier zijn meningen en adviezen.

goede service, goed behandeld

Zeer leuke en leerzame lessen, instructeur stelt je op je gemak. Rustige uitleg en veel herhaling. Altijd met plezier gereden!

goede service, goed behandeld

Gisteren afgereden voor mijn E rijbewijs, in 1 keer geslaagd! Met dank aan de fijne en kundige begeleiding van instructeur Frank van deze verkeerschool, die heel goed wist in te schatten wat ik nodig had qua les zodat ik met vertrouwen en goed voorbereid het examen inging. Een aanrader!

goed, leuke lessen

perfect, zeker aan te bevelen

Voor ik naar deze rijschool ging heb ik eerst gelest bij een andere rijschool in Veghel. Ik was hier niet op mijn gemak dus besloot om naar een andere rijschool te gaan. Rijschool van der Doelen werd door mijn vrienden aangeraden en ik heb hier zeker geen spijt van! Ik wou graag mijn rijbewijs in september omdat ik dan ook 18 werd. De rijschool heeft gekeken wat ik kon en aan de hand daarvan kreeg ik ook de geschikte instructeur die bij mij paste. Ik ben namelijk best wel eigenwijs dus had iemand nodig die duidelijk was en streng wanneer het moest. Frank heeft me echt goed geholpen om optijd mijn rijbewijs te halen! De week voor mijn examen heb ik zelfs nog wat extra lessen gehad om me zo goed mogelijk voor te bereiden. Gisteren examen gehad en in 1 keer GESLAAGD! Zelf totaal niet verwacht, maar mijn instructeur geloofde erin anders had hij natuurlijk nooit het examen bij het CBR aangevraagd. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar een andere rijschool te gaan want ze hebben me hier echt geholpen omdat ik het af en toe nog best wel eng vond. Dus, zeker een aanrader !

goede service, goed behandeld

Goede begeleiding, duidelijke uitleg en tips, lekkere losse sfeer.

voldoende, een redelijke ervaring

Zeker het aanraden waard. Wordt goed naar je geluisterd en hebben de tijd om samen tot een goed resultaat te komen

perfect, zeker aan te bevelen

goede organisatie en goede begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne rijschool. Ze komen hun afspraken na en met hans is het altijd gezellig tijdens de les. Voor alledrie mijn rijbewijzen voor de 1e keer geslaagd

Top school

goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen, fijne lessen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

Echt top ik kom zeker terug voor mijn auto en motor rijbewijs

perfect, zeker aan te bevelen

Top Rijschool!! Mijn instructeur Jan was super aardig, hij legde alles heel duidelijk uit, waardoor ik ook met heel weinig lesuren mijn rijbewijs behaalde! Bedankt Jan en fa vd Doelen!!!

goede service, goed behandeld

goed!! Prima lessen gehad, gezellig gehad in de auto en in een keer geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

Ervaringen waren goed. Ondanks de duidelijke spanning na de 2e poging geslaagd, dus dat is al heel wat en Frank voelde goed aan hoe hij het beste met me om moest gaan. Ik geef niet snel een 10, alleen al uit principe, maar ik kan niets bedenken dat beter had gekunnen, dus bij deze. Bedankt voor alles!

Kapelstraat 71

5466PB Veghel