Zeer duidelijke, leerzame en leuke lessen.

Fijne rijinstructeur en prettige rijschool. Zeer tevreden.

Zeer tevreden, niks te klagen.

Ik had een hele prettige rij-instructeur, Frank Giesbers. Ik zou een loonsverhoging zeer zeker overwegen. Verder had je een boekje waarin je heel gemakkelijk je vooruitgang kon bijhouden. Het inplannen van lessen ging via app contact met de instructeur zelf wat het heel gemakkelijk maakte. Al met al, zeer tevreden.

Fijne rijschool en superfijne rijinstructeur Frank.

Hele fijne tijd gehad, lessen waneer het nodig is en als je het goed doet stoppen de lessen even. Zodat je nooit teveel betaald uiteindelijk. En meteen de eerste keer geslaagd.

Super fijne rijlessen!

De rijlessen zijn me goed bevallen en een leuke en fijne rijinstructeur!

Super fijne instructeur en leerzame les.

De instructeur was een super fijne man hartstikke gezellig. De lessen waren heel leerzaam en de instructeur gaf goede tips. Daardoor ook 1 keer geslaagd, dus ik ben super tevreden!

Een leerzame en geslaagde dag!

Een fijne rustige instructeur die alles goed uitlegde, een lekkere lunch gehad en uiteindelijk geslaagd. Prima dag ervaring!

Vond het altijd heel gezellig met Ronald en hij was een top rijinstructeur die altijd rustig bleef en als het nodig was ingreep Maar alle lessen heb heb ik zeer tevreden gevolgd

Super leuk

Was super leuk ik kijk er erg lang naar uit

Super goed

Mijn ervaring met jullie rijschool is echt super goed danks aan jullie heb ik mijn autorijbewijs gehaald in 1 keer bedankt jos voor alles ik raad jullie rijschool absoluut aan

Goede begeleiding in aanloop naar het rijexamen.

De uitleg en begeleiding gedurende de eendaagse cursus inclusief examen was volledig en prettig. Met als resultaat een geslaagde!

Tijdens de rijlessen heb ik ontzettend veel geleerd.

Ik heb door Ronald heel veel geleerd. Hij heeft mij een goed begeleid waardoor ik nu in 1 keer ben geslaagd.

super

Super fijne rijlessen gehad van Annemarie, ze gaf me veel vertrouwen. Meteen de 1e keer geslaagd !!

Lange dag maar resultaat was goed

Ik had liever een paar lossen lessen gehad ipv een dagcursus. Jammer dat dit niet mogelijk is. Lessen waren goed.

Hele fijne rijschool en rij instructeurs

Goed begeleid tijdens het leren van motorrijden.

Hele fijne rijschool en instructeur!

Ik geef verkeersschool Fa. van der Doelen een 10 en Ronald een 11! :)

Duidelijk, streng wanneer nodig en toch ook nog in een positieve manier!

Vond het erg fijn allebei de lessen. Op momenten dat het niet zo goed ging werd dat gezegd en ook zeker wanneer dat wel zo was. Vaak uitleg tussen door en het was duidelijk. Bij vragen konden we die gewoon altijd stellen. En uit eindelijk ook geslaagd!! Dus het was een positieve ervaring

Een goede leer ervaring gehad

Ik heb heel veel dingen kunnen leren van mijn rij instructeur Hans.

Top rijschool met fijne instructeurs.

Ik ben met mijn rijbewijs begonnen bij van der doelen op mijn 16,5. Ik heb hier fijne lessen gehad waar ze echt focussen op een duidelijk doel in de lessen. Heb hier veel plezier gehad en gelachen in de auto. Ik raad het zeker aan voor degene die zijn rijbewijs wilt halen en ondertussen kan lachen met de instructeur.

Top rijschool!

Geeft lessen op het niveau dat bij iemand past, lekker op gemak gelest en ook ertussen kunnen lachen. Ik ga met een topgevoel alleen rijden voortaan, dankzij Fa vd Doelen! Bedankt!

Je word super geholpen en je leert heel veel. Super klantvriendelijk echt een aanrader

Goed geregeld en fijne begeleiding

Van introductie tot afrijden super goed begeleid. Afspraken worden nagekomen en rijlessen ver van tevoren ingepland.

Wederom fantastisch!

Na mijn motor rijbewijs hier ook mijn aanhanger rijbewijs mogen behalen! Leuke instructeurs met een flinke dosis humor en je leert er ook nog iets van, complimenten! En hartstikke bedankt!

Super rijschool

Alles wordt netjes en optijd geregeld en het allerbelangrijkste 1 ste keer geslaagd en gisteren ook voor aanhanger geslaagd

Goede rijschool!

Na wat tegenvallers bij vorige rijscholen en en met veel hulp heb ik het proces doorlopen. Ze doen er veel aan om je te laten slagen en bieden de juiste hulp aan.

Kapelstraat 71

5466PB Veghel