In 1 woord geweldig

Zeer klant vriendelijk. Goed overleg over eventuele problemen.

Goede service,vriendelijk personeel.

Persoonlijk

Fijn geholpen, aandacht en tijd genomen. Zelfs nog geholpen met de verzekering. Open en eerlijk. De echte stap komt nog als ik de 22e mijn rode Smok smok auto mag halen. De Colt. Alex alvast bedankt.

Ruim 45 jaar klant, 1 groot feest onze dank!!

Wij zijn klant bij Wilmink vanaf 1976. Eerst in Enschede, ook in Azelo en later in Almelo. Vanaf de eerste dag werd er meegedacht, waar mogelijk service verleend en ook zonder betaling en altijd tijd voor een kopje koffie en een lach met steeds dat extra beetje inzet meer. We rijden nog steeds in een auto van Wilmink en nog steeds heel tevreden en veilig. Veel dank hiervoor aan alle medewerkers en eigenaars in verleden en heden.

goed maar ook duur!!!!!!!

goed maar ook behoorlijke tarieven

Prima geholpen.

Bijzonder klantvriendelijk.

Een team met vriendelijke, betrokken en kundige personen

Zie boven

Ze denken altijd mee!

Fijn om niet een nummer te zijn.

prettig, betrokken en vakkundig.

Goede advisering, behulpzaam en accuraat!

Zeer prettig contact en zeer goed geholpen

Ben altijd blij met het contract van de garage Wordt vriendelijk benaderd, altijd tijd voor een persoonlijk gesprekje Ook met de technische hulp ben ik zeer tevreden

Camperaccu was defect na de winterstalling. Hulpdienst gebeld om te starten en Bennie wilmink gebeld voor een nieuwe accu. Toen ik bij de garage kwam was de nieuwe accu ook al bezorgd en een half uurtje later was de camper weer reisvaardig. Wederom een bewijs van de goede service van deze garage!

Goede service, zoals altijd

Vanaf het maken van een afspraak tot alles weer geregeld is een prima garage net servicegerichte medewerkers.

Super!

Geholpen door Joris van moment van binnenstappen voor een proefrit tot uiteindelijke overdracht. Deskundig, behulpzaam en fijn in contact. Afhandeling van administratie van beide kanten wat hapering, maar in alle vertrouwen in orde gemaakt. Een serieuze onthulling, bloemetje en cadeautje maakte de dag een feest! Bedankt daarvoor! De klantenpas is zeer voordelig en ondanks dat we in Deventer wonen, rij ik graag tzt weer naar Almelo.

Goede service, vriendelijk personeel, lekkere koffie

Verkoper Daan was perfect.

De 2500 beurt was een drama. Heel lang wachten terwijl de auto al lang gereed was. Kreeg een rekening met filters die niet waren vervangen en later een rekening met - waar de filter van af waren. Mocht ik zelf uitrekenen wat de kosten waren. Kon het rekening nummer niet lezen en Daan heeft mij daabij netjes geholpen. Het de rekening op 2 maart betaald en kreeg vandaag 12 maart het rekening nummer opnieuw door waar op ik kon betalen. Dit vind ik een zeer slechte zaak.

Geweldig bedrijf

Vriendelijke en kundige medewerkers

Klantgericht, deskundig en geïnteresseerd.

Goede prijs/kwalitiet verhouding. Oplossinggericht .

perfect

goede service en een lekker bakkie koffie

Altijd goede service!

Al jaren mijn garage en altijd prima geholpen!

Al jaren goede ervaring.

Communicatie helemaal top, super service

Voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt weggebracht. Communicatie vooraf en na beurt heel prettig. Ivm reparatie aan band de leenauto gratis gekregen(leasecontract), super.

Perfecte service

Tot nu toe op een zeer prettige en vriendelijk manier geholpen. Met vriendelijke groet, Rinus Huiskes

Geweldige uitleg van de balie medewerkers. Perfecte service. Was zelf niet overtuigd maar het resultaat was boven verwachting. Dank je Jeroen.

Inderdaad uitstekend

Zoals altijd correct en vriendelijk geholpen aan de balie. Prima leenauto. Schade keurig hersteld.

Twentelaan 21

7609 RE Almelo