Auto hier APK laten keuren met onderhoudsbeurt. In overleg altijd een leenauto te regelen en na afkeur werd me auto volgende dag alweer gemaakt zodat ie weer goed was en goedgekeurd was. Geven netjes door wat de kosten worden. Dus al met al zeer tevreden over de service
Al meer dan 17 jaar mijn garage waar ik altijd goed geholpen ben.
Grote beurt , zonder grote verrassingen en evt mankementen telefonisch overlegd. Advies over komende kosten , zoals banden vervangen of iets dergelijks.
Goed geholpen fijn dat ik leen auto mee kon krijgen. En probleem eindelijk opgelost. Top service.
Je wordt snel en goed geholpen
x
Optijd!
Zie bovenstaande.
nogmaals zeer tevreden over de goede service
Goed advies, maar niet opdringerig om te doen wat zij voorstelde Vrij om zelf een keuze te maken
Bus snel en correct gemaakt.
apk en beurt gehad, hadden grote beurt afgesproken ,kleine hebben ze gedaan ivm kilometers we gereden hadden, grote beurt was nog niet nodig. fijn meegedacht . is er iets apparts aan of word het te duur dan bellen ze je op . supper
Goed en vriendelijk geholpen
Ik kan rekenen op een goede service.
Brabants familie bedrijf met veel aandacht aan de klantvraag. Prijs kwaliteit mooi in balans en zeer pragmatische benadering
Begripvol, meelevend en vriendelijk
Klantvriendelijke, netjes
Goed geholpen, ze waren duidelijk, ik kreeg een leenauto
Snelle, eerlijke service.
Komt altijd goed en duidelijk over
Kom hier al meer dan 10 jaar voor alle auto-gerelateerde problemen, zegt al genoeg denk ik. Personeel is kundig, vriendelijk en meedenkend.
Zeer klant vriendelijk en oplossingsgericht.
Ik had me verslapen maar kon toch geholpen worden.