Klantvriendelijkheid is top

Ik word altijd goed geholpen. Als het gaat om een kleinigheidje gaat meestal direct en soms is het dan ook nog service van de zaak.

Snel geholpen en goed meegedacht

Heel fijn dat Karel ons busje zelf heeft meegenomen, erin heeft gereden en daarna duidelijk had wat er aan de hand was. Zeker ook fijn dat hij hem mee nam naar Mill omdat het in Gemert langer zou duren. Bedankt!

Snelle service

Vriendelijke mensen. Snel geholpen.

Ik kom hier al jaren ben meer dan tevreden

Ik kom hier al jaren ben meer dan tevreden v

Vriendelijk, maar niet echt behulpzaam.

Ben lichtelijk teleurgesteld, omdat ik samen met mijn zoon bij aankoop iets aangegeven had om te herstellen Toen ik de auto kwam ophalen was dat niet gedaan (Er was geen actieve herinnering) zo werd verteld. Ik kon naar een VW dealer gaan om te kijken of het opgelost kon worden. Dat was een minpunt, verder geen opmerkingen

Super goed geadviseerd en ben super tevreden

Een echte vakman Karel.

Prima service met oog voor detail

We konden er snel terecht. En onze auto was snel gemaakt en gekeurd.goede service!

Prima service!

Prima, snel en kundig geholpen

Zoals altijd netjes duidelijk en menselijk

Super netjes TOP

goede service

goede service en vriendelijk

Alles zeer correct behandeld

Afspraak en werkplaats prima gedaan

Betrouwbaar, deskundig

Betrouwbaar, deskundig bedrijf met vriendelijk personeel!

Goede afspraken en service verlening

Bij het onderhoud en de te verwachten kosten is er goed gecommuniceerd tevens werd er meegedacht en gezocht naar de beste oplossing

Heel goede service.

Als er iets is met mijn auto word ik snel en goed geholpen.

Vriendelijk, behulpzaam, Top!

Alweer een hele prettige ervaring bij Autobedrijf Karel Hol. Altijd even vriendelijk en nooit te beroerd om mee te denken. Het bedrijf had veel geld kunnen verdienen aan eventuele reparaties, maar ze attendeerde mij op de wettelijke garantie die ik heb bij de garage waar de auto is aangeschaft. Echt een top bedrijf!

Gewoon goed autobedrijf.

Ik loop altijd even binnen om een afspraak te maken voor de APK. Dan weten ze bij Karel Hol meteen of er ook een grote of kleine beurt nodig is.

Kundig en eerlijk advies.

Ik ben zeer snel geholpen met mn auto waarbij ik kundig en eerlijk advies heb gekregen.

b

Zoals altijd, bijzonder goed.

Vriendelijke ontvangst. Lekkere koffie. Kundige monteurs. Nuttige tips. Alweer bedankt!

Heel fijn

Kapotte accu, op dezelfde dag opgehaald en gemaakt. En weer door!

Heb geen min punten om te melden.

Je wordt netjes gebeld als er iets meer aan de auto vernieuwd moet worden. En ook weer gebeld als de auto de beurt heeft gehad dat je hem op kan komen halen.

Weer goed geholpen met fijn advies

Zoals gewoonlijk gewoon heel goed

Alles netjes geregeld.

Kan de auto de avond ervoor al brengen. Wordt gebeld als er een duurdere reparatie moet worden uitgevoerd. En weer gebeld wanneer ik de auto weer kan ophalen.

Prima service.

Zoals gezegd, prima service