Vriendelijke mensen en snel geholpen.
Deskundige mensen.
de service is top....een prima autobedrijf...al onze auto's komen er...
Alles op tijd, vriendelijke ontvangst.
Vrijdag 19 februari 2021, wilde mijn sleutel niet meer uit het slot van mijn portier. Ik ben toen met de reservesleutel naar mijn werk in Mill gereden. Helaas kreeg ik m.b.v. siliconenspray de sleutel er nog niet uit en heb toen naar dit bedrijf gebeld en ik kon over een kwartier komen. In 10 minuten tijd hadden zij de sleutel er uit kunnen halen en ik vroeg wat de kosten waren. Zij hebben dit geheel kosteloos uitgevoerd, waarvoor nogmaals mijn dank voor alle service. Brenda Engel uit Helmond
Snel en goed geholpen
Via internet kocht ik ongezien een camper van 20 jaar oud. Vertrouwend op de reviews en de bovaggarantie (!) en de telefonische contacten. Niet mijn gewoonte maar ik verwachtte dat de auto snel weg zou zijn. De auto was boven verwachting, keurig afgeleverd en uitgebreid nagezien en technisch tiptop in orde gemaakt. Bij aflevering uitgebreid de tijd voor uitleg en de mogelijkheid de auto -alsnog- te inspecteren. Kort na aankoop een ster die een barst werd. Ondanks dat dit buiten de garantie valt wordt actief meegedacht over een passende oplossing. Dat is meer dan een auto verkopen. Dat is mobiliteit verzorgen. Transparant, no nonsense.
Online afspraak gemaakt voor een apk . Erop kunnen wachten bij de receptie. En de auto netjes voor de deur neergezet toen hij klaar was en dat voor een mooi prijsje van 25 euro !
Hele goede service een aanrader !!
Ik kon op zeer korte termijn terecht voor onderhoud en reparatie. Prima service en goed advies. Er werd netjes gebeld voor overleg over bepaalde werkzaamheden. Autobedrijf Karel Hol is aan te bevelen.
Prima snelle service en prima geholpen.
is prima. goed ontvangst, goede afhandeling.
De klacht deskundig opgelost
netjes alles afgehandeld
Betrouwbaar, deskundig en zeer klantvriendelijk!
Open en eerlijke communicatie over eventuele reparatiekosten.
Na de APK duidelijk overleg met de eventuele reparaties. Nette service!
Eerlijke en nette afhandeling. Je weet van te voren waar je aan toe bent.
nooit probleem gehad.
de auto was netjes op tijd klaar
Onderhoud
Snelle en uitstekende service. Komen zeker terug.
binnen 45 minuten apk gekeurd. Fijn!