vriendelijk, meedenkend en snelle service.
Snel en effectief. De APK was geregeld binnen een uur.
Reparatie wel iets duurder dan verwacht maar wel goede service.
Ben al jaren klant, en altijd goed en correct geholpen.
Mijn start motor was kapot Belde karel holl deze moest 8km rijden naar mijn woonplaats hij kwam meteen verving een zekering zodat ik naar de garage kon rijden Hij voor deze service niets in rekening GEBRACHT HULDE
Heel klantvriendelijk!
goed ervaring
Een vriendelijk, redelijk, goede service verlenend bedrijf.
De service bij de aankoop van onze auto was prima. Gemaakte afspraken met het bedrijf, werden zonder problemen uitgevoerd. Auto werdt ook in goede staat opgeleverd na een gratis grote beurt.
Apk en onderhoud laten verrichten, je word keurig gebeld bij extra kosten en dat alles voor een nette vooraf afgesproken prijs. Mvg Petra
snel geholpen, koffie terwijl u wacht
Mijn ervaring is dat je makkelijk binnen kan lopen om dingen te regelen. Altijd vriendelijke mensen en ze denken met je mee. Niks opdringen en daarom ga ik er heen.
Losse bumper, Snel, goed en tegen een schappelijk bedrag weer gerepareerd.
Kom er al 10 jaar en wordt altijd goed geholpen
Wanneer er iets met de auto is kan ik meestal meteen terecht om het euvel te laten oplossen.
Service is goed
Je wordt snel en servicegericht geholpen.
Zoeken altijd naar de beste oplossing
fijne auto garage ,snel gerepareerd ,in overleg ,duidelijk
Goede en snelle service
Goede uitleg en eerlijke handel
Snel aan de beurt. Keurig behandeld en afgewerkt
Al vanaf mijn eerste auto bij Karel Hol en altijd goeie service gehad. Ik blijf hier!
Vriendelijk en kundig geholpen. Kreeg op de vele vragen een goed antwoord.
Fijne snelle afhandeling Goed overleg als er iets moet gebeuren aan de auto