De ideale garage voor mij. Kan voor aanvang vanijn werk de auto alvast parkeren en na het werk weer ophalen. Bij gebreken duidelijke uitleg over hoe en wat.
kan niet beter en niet sneller en niet voordeliger
Vriendelijk personeel, goede service en advies.
Goede professionele garage
Ik was mijn apk vergeten, toen ik belde kon ik dezelfde ochtend nog terecht. Dat was echt super! Echter bij de balie werd ik niet eens aangekeken. Dat voelde echt heel ongemakkelijk. Bij het ophalen ging het gelukkig wat beter, dit was een andere man.
Jammer dat u niet geheel tevreden bent. Helaas hebben wij in de vakantietijd een beperkte bezetting en zijn wij vaak druk bezig om alle klanten te bedienen. Vervelend dat u zich daardoor ongemakkelijk voelt maar op dat moment waren we in app-gesprek met een andere klant die veilig op vakantie wilde. Excuses hiervoor. Fijn om te horen dat u wel tevreden bent over onze deskundigheid en vakmanschap en prijs/kwaliteitsverhouding.
Top, netjes gebeld bij extra kosten en goede service.
Ik kon zelfs even wachten met mijn 3 kinderen tot de auto klaar was. Ideaal.
Fijn contact. Iedereen heel beschikbaar en professioneel.
Meestal kun je meteen of snel terecht !!! Heel fijn!!!
Snel, goed en prijsgunstig.
Altijd netjes geholpen
Zoals gezegd , snel , goed en niet duur .
vriendelijk, duidelijk, snel geholpen en ze nemen alle tijd voor je
Ik word er altijd goed en netjes behandeld en ze helpen je verder op weg
gemoedelijke en vriendelijk bedrijf, werd er prettig geholpen.
Uitstekende service. Vriendelijk en meedenkend
Altijd snelle service.
handige tool om afspraak in te plannen, daarvan een bevestiging gekregen. Bij aankomst volgens afspraak kon de Auto direct de werplaats in en gekeurd worden. Een geconstateerd afkeurpuntje direct opgelost. Kortom bijzonder positieve ervaring bij Karel Hol .
Mijn stuur begon te schudden en ik voelde dat de balans niet goed was. Ik voelde me onveilig en reed meteen aar de garage. Men keek meteen en de oorzaak was gevonden.
Vertrouwen in dit autobedrijf.
Tot mijn verbazing coulanceregeling toegepast. Geen kosten.
volgens een grote buurt waren de kosten €380 all in maar tot mijn verbazing kwam de kosten op €500 , was wel uitgelegd waarom maar wel misleidend om de feit dat ik was hier niet van op de hoogte gebracht.
Ervaring is goed , overleg vooraf overleg over wat uit te voeren en geschatte kosten.