Hele aardige mensen die altijd eerlijk zullen zijn. Ik hou ervan!
Denkt mee met de klant, wat vaak leidt tot pragmatische oplossingen
Goede en snelle service
Fijne garage, altijd goed en vriendelijk te woord gestaan. Eventueel vervangend vervoer is goed geregeld. (fiets of auto) Ik ben altijd snel geholpen en kan weer veilig op weg.
Apk keuring was naar wens verlopen
Ik voel goed geholpen, snel en goed
Duidelijke taal goed geholpen
Altijd binnen zeer korte tijd een afspraak kunnen inplannen. Goede kennis van zaken.
Vriendelijk en snel geholpen.
Altijd snelle hulp.
Kleine beurt, APK en wielen wisselen. Snel en goed voor een redelijke prijs.
De afspraak voor APK en kleine beurt kon op korte termijn gepland worden en is daarna ook snel en correct uitgevoerd
Goed geholpen. Alles naar wens.
Nvt
Snelle en goede service. Goed contact betreft uit te voeren reparaties.
Snel geholpen, op tijd en goede klantvriendelijkheid
Super netjes geen onnodige kosten 👍
Prima geholpen volgens afspraak.
Goede service, heldere communicatie, goed werk geleverd
Geachte Karel Hol, Gisteren 22 april 10:30 uur heb ik mijn Toyota Corola Verso voor APK, laten keuren. De APK keuring werdt direct uitgevoerd en was binnen 30 min; klaar. Tenopzichten van andere keuringsgarages is 25,00 euro inkl, btw een nette prijs voor een APK keuring van een personenauto. De koplampen waren wat mat uitgeslagen en zouden voor een goedkeuring gepolijst moeten worden, hier ging ik mee akkoord, over de kosten van het polijsten is niet gesproken. Het polijsten van bijde koplampen met een roterende borstel heeft, 5 á 6 minuten geduurd. Op de factuur werdt hiervoor 25,00 euro excl, btw in rekening gebracht, hier verschoot ik wel van maar heb daar ivm de goede, service op dat moment maar geen praat over gemaakt. Echter 25,00 euro excl,btw voor 5 á 6 minuten werk is vlug verdiend, omgerekend is dit 250,00 euro per uur excl,btw ! Wij hebben 1 auto en 1 bedrijfsbusje wat we graag de volgende keer, weer willen laten keuren. Als er dan extra werkzaamheden nodig zijn ivm goedkeuring APK, wil ik graag vooraf weten wat dit gaat kosten, zodat ik kan beslissen, wat ik daar mee doe. Als er dan alsnog iets verrekend kan worden met deze polijstkosten, stel ik dat zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Thadé van Lankvelt Kerkstraat 16a 5427bc Boekel
Ik ken het bedrijf al een tijdje en hoor en zie alleen maar positieve verhalen! Heb afgelopen keer mijn zomerbanden er op laten leggen, hier werdt direct tijd voor gemaakt, en het was snel gebeurt! Super vriendelijk en behulpzaam personeel!
Banden vervangen volgens afspraak
Afspraak via site enliep allemaal soepel.
Snel en accuraat
Goede aankoop auto.