Op tijd , keurig , ............en serieus
Vriendelijk, goede en snelle service.
netjes en snel
Ging voor apk, alles werd duidelijk uitgelegd.
alles klopt gewoon
Prettig binnen komen... Echt een famiiebedrijg...betrouwbaar gevoel en werd meteen dezelfde dag geholpen... Zeker een aanrader!
wel van de prijs geschroken
PRIMA
Top bedrijf met deskundig personeel en een snelle en goede service
Fijne mensen
Snelle behandeling van mijn aanvraag en klaar terwijl je wacht. Minpunt is dat de beschikbare datum op de website niet overeenkomt met de werkelijke beschikbaarheid. Dit was wel snel opgelost.
Ik moest een APK keuring laten doen en ik werd netjes ontvangen en verder ook goed geholpen.
Voor het kopen van mijn eerste auto via de website 'Autotrack' bij Autobedrijf Karel Hol in Mill terecht gekomen. Hier werd ik zeer vriendelijk ontvangen door Leon die mij goed heeft geholpen en deskundig antwoord kon geven op vragen omtrent de auto. De auto uiteindelijk met een zeer goed en vertrouwd gevoel bij Autobedrijf Karel Hol gekocht! Heel erg bedankt.
als klant ben ik daar koning
Denken goed mee en zorgen voor oplossingen
Kan niet beter
Vriendelijk snel duidelijk. Mijn nieuwe mailadres is [email protected]
Met stuurproblemen even langsgereden voor eerste onderzoekje. Zonder afspraak. Gelijk geholpen en probleem opgelost. Top.
Ben goed geholpen, en er werdt gevraagd Of ik een fiets wilde hebben zodat ik niet terug hoefde te lopen!
Ze proberen ons snel en goed deskundig te helpen. Goed vertrouwen.
Zie elders in enquête
Duidelijk site met het maken van een afspraak. Snelle reactie terug. Personeel vriendelijk en correct
prima ervaren