uitstekend personeel
Correct en vriendelijk. Professioneel.
Een opmerking: in geval van bandenwissel gelieve niet een band op de achterbank te leggen. Dat is niet zo best voor de licht lederen bekleding. Achterbank kan gewoon worden ingeklapt, waardoor er voldoende bagageruimte is.
Goed geholpen, jammer dat er geen kopje koffie/thee te krijgen is. Verder was alles goed en goed uitgelegd. Prima.
Prettige ervaring, gevoel dat je aan het juiste adres bent voor auto technische vragen
Motor probleem erg snel tijdelijk opgelost. Kon gelijk de volgende dag terecht. Mee gedacht in de langere termijn oplossing.
afspraak gemaakt, maandag auto gebracht, 14.00 uur wattsapp. auto klaar, bijna geen onkosten voor auto van 21 jr oud en weer aan het rijden. top top top.
Zowel in Mill als Gemert top adres
Geweldig!
staan altijd klaar
Snelle reparatie goede service
Lekkere koffie, gezellig praatje en snel en goed geholpen.
Goede service en komen de afspraken na. Vooraf ook prijsopgaaf bij grotere reparaties.
Prima, fijn dat ik kon wachten op de keuring.
Ben helemaal tevreden
fijne mensen ,auto word goed gemaakt, je word gebeld voor overleg als er iets stuk is wat niet afgesproken is/ of niet bij begroting zit
goede service, reparaties tegen redelijke prijzen. Gisteren zonder afspraak binnengelopen met een storing die ondanks de drukte na de vakantie meteen gerepareerd werd. Aanrader !
Snel vakkundig geholpen en ik kon rustig wachten tijdens de reparatie. Medewerkers zijn zeer attent en weten waar ze het over hebben.
Snelle service, aardige mannen, goede prijs. prima garage
In onze vakantie dik probleem met stabilisatie as achterzijde van de auto. Tja.. sta je dan op een camping. En nu? Karel Hol in Mill gevonden en daar zijn we gelijk geholpen. Onderdeel besteld en volgende dag auto hersteld en we konden volgens planning door naar Zuid Limburg. Medewerkers in Mill.. een dikke 10 voor service en communicatie!
Fijn , prettig , gevoel , staat voor een praatje in , goede uitleg als er iets is en als er iets gedaan is aan mijn auto . Ik kom al jaren met mijn auto , zelf moet ik er 3 kwartier voor rijden Ik woon zelf in oss
Goed geholpen en vriendelijk personeel
Vakkundige partner voor onderhoud van mijn bedrijfswagen. Technisch deskundig, coöperatief, goede uitleg en uitstekende service.