De service en snelheid is altijd goed bij Karel Hol. Er wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd over kosten etc zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. De gratis leenfiets is ook erg fijn!
Fijne mensen
zie onderstaand beoordeling
je wordt heel vriendelijk geholpen op een zeer klantvriendelijke manier. Ik vertrouw erop dat de auto goed is nagekeken en de dingen worden gemaakt die nodig zijn. ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf.
Even moeten wachten tijdens de APK keuring met een kopje koffie. Helemaal goed.
Fijn op de hoogte gehouden waarom het iets langer ging duren en het aanbieden van de krant is dan perfect. Duidelijke uitleg na de keuring.
bjj storing wordt meteen correct verwerkt.
Wordt fijn geholpen en komt afspraak na.
Alles goed en op tijd afgewerkt ! Ook preventief onderhoud ! Snelle en goede service
NETJES CORRECT VOLGENS AFSPRAAK
goede service en afspraken, altijd overleg als iets niet goed of anders is dan afgesproken. kennis van zaken en altijd vriendelijk. TOP !!!!!!!!.
Deskundig en plezierig klantcontact!
Klant kei goed geholpen
auto heeft een beurt gehad , ze hebben gebeld dat hij klaars was
APK keuring snel en goed geregeld
Het is wel top service. Alles op tijd geen wachttijd, goed service met lage bedrag
Flexibele service had de auto eerder terug dan verwacht..daarom 5 sterren
Wilt u mijn emailadres wijzigen in: [email protected]
Vertrouwen.
Natuurlijk fijn dat hij is goedgekeurd. Was wat eerder dan afgesproken, maar was meteen aan de beurt. Was niet vreemd voor mij. Kom er altijd en voor een schappelijke prijs.
Vriendelijk en je weet van te voren wat de eventuele kosten zijn.
Er is altijd een leenauto beschikbaar en men denkt echt met de klant mee in het vinden van oplossingen
Gewoon goed, altijd vriendelijk
Vriendelijk personeel, goede communicatie
Prettig dat er eerst besproken word wat er aan de auto gedaan moet worden, voordat dit word uitgevoerd. Heldere communicatie.