Al jaren klant bij deze garage En toch nog aangenaam verrast. Voort het eerst via Frank een auto gezocht. In perfecte samenwerking binnen een paar dagen een prima auto gevonden. Uiteindelijk was de rekening lager dan ik in gedachten had. Klantentrouw wordt blijkbaar ook beloond.
Goed en eerlijk advies. Snelle behandeling en afhandeling. Klantvriendelijk! Denken mee
Prima dienstverlening voldoet aan mijn verwachtingen maar om een hogere score af te geven zou ik graag positief verrast willen worden met jullie dienstverlening.
Prima, auto gekocht en nu voor groot onderhoud geweest.
wat een eerlijke man.Zo een waarvan je denkt dat die in de autoverkoop niet meer bestaan.Ik informeerde naar een auto,die te koop stond,omdat ik 1.15u moest rijden,vroeg ik hoe de auto eruit zag.zonder moeite werd er naar buiten gelopen en werd gedetaileerd beschreven,hoe de auto eruit zag.Om zeker te weten dat de auto goed was,werd deze op de brug gezet en extra apk gekeurd,zodat de apk datum verlengd werd.(dit werd kosteloos gedaan).Nadat we een bezoek hadden gebracht en de auto hadden bekeken en een proefrit gemaakt hadden,besloten we de auto te kopen voor onze dochter en omdat er geen cd inzat gaf Frank er een mee om in te bouwen.Bij thuiskomst bleek echter dat mijn dochter toch moeite had met het rijden in deze auto,omdat er geen stuurbekrachtiging opzat(dit is wel tijdens de verkoop ter sprake gekomen, dus wij waren hierover niet onwetend).Wij besloten om dit eerlijk voor te leggen bij Frank en zijn 1ste reactie was\"dan kom je hem toch terug brengen\'.Sprakeloos waren wij hierover,dat er nog mensen zijn ,die niet alleen denken\"the deal is done\",maar ook op een menselijke manier denken.Wij hebben de auto teruggebracht en alles is perfect afgehandeld.Dit is nou een autoverkoper die ik wel blindelings zou vertrouwen.Ik kan helaas geen hogere score geven dan 10, maar voor ons was het wel een hoger punt waard.Frank nogmaals bedankt Danny
Vriendelijk en prima service.
Een betere garage is er niet, topservice, klantgericht en kwaliteit. Bij Auto Londen weten ze dat je auto zo snel mogelijk weer de weg op moet. Ik raad iedereen aan om hier klant te worden. Ronald Bloemendaal
Kosten voor het uitlezen van de auto erg hoog! (120 euro). Hoefde kosten voor uitlezen niet te betalen als ik de auto door hun af liet voeren... ??? Alsof de auto in zijn geheel niet goed meer was..
Jammer dat U niet het volledige verhaal verteld , namelijk dat er meer gedaan is dan alleen uitlezen . De auto moest volgens u afgevoerd worden ,omdat deze al meer dan 180.000 kilometer gereden had , en aan groot onderhoud met APK toe was , en dat u GEEN kosten meer wilde maken , waarop wij aangeboden hebben dat voor u te doen . De opbrengst voor de afgevoerde auto zou dan verrekend worden met het nog te betalen bedrag .
Perfect.
Super klantvriendelijk en professioneel!
Erg goed bedrijf. Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen. De afspraken worden stipt nagekomen en de werknemers zijn heel kundig. Een garagebedrijf wat je 109%kan vertrouwen.
Vandaag probleem met auto medewerkster. Vandaag gebeld en gelijk opgelost. Super bedrijf
Uitstekende service; zeer behulpzaam en sterk in het oplossen van problemen. Mijn auto rijdt weer super!
Zoals altijd keurig en deskundig geholpen en wederom zeer tevreden!!
Ik heb mijn auto gebracht voor de nodige reparaties waardoor ik weer even verder kon rijden. Net zoals altijd een goede service.
Heel betrouwbaar en klantvriendelijk!
Top geholpen en lekker snel!
Al jarenlang onze vaste garage, erg vriendelijk personeel, mag altijd even tussendoor komen als ik een klein probleempje heb met de auto. Vakkundige service, dus een dikke duim.
Prima autobedrijf, met goede service en verstand van zaken.Priis is vaak goed en na de apk was mijn auto ook nog gestofzuigd.
Vriendelijke ontvangst en de personeel staat klaar om je van dienst te zijn. Ik ben al 13 jaar vaste klant bij Auto Londen De Meern en nog steeds te vreden.