Onlangs met mijn Volvo S70 uit 2001 langsgereden met een langzaam leeglopende voorband. Had verwacht dat ik een afspraak moest maken, maar men zette de auto direct even op de brug om te kijken of het nog te repareren was. Helaas niet het geval. Afspraak gemaakt om de band te laten vervangen + direct een kleine beurt. Waren een paar kleine dingen aan vervanging toe. Werd eerst netjes gebeld om door te spreken wat de opties waren + kosten. Bij het ophalen van de auto duidelijke uitleg over de factuur gekregen. De binnenkant was zelfs geheel gestofzuigd! Kortom: zeer vriendelijke mensen, goed pro-actieve uitleg, uitstekende service en goed prijs-kwaliteit verhouding. Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Ze hebben er een nieuwe tevreden klant bij! :)
Dank u wel nieuwe klant voor deze cijfers daar doen wij het voor .
Prima service, erg flexibel.
Eigenlijk had ik vorig jaar al een beoordeling moeten schrijven. Geen idee dat dat kon. Vorig jaar 1 dag voordat ik met vakantie zou gaan met mijn auto bleek mijn achteras kapot. Alle toeters en bellen zijn erbij gehaald om mijn auto op tijd klaar te hebben zodat ik de volgende dag met vakantie kon gaan. Chapeau! Vandaag voor de keuring en een reparatie geweest. Ik kan helemaal niets negatiefs verzinnen over dit bedrijf. Erg vriendelijk, service-gericht en duidelijk in wat de kosten gaan zijn bij reparatie. Bedankt mannen van de werkplaats!!
Dank je wel voor deze beoordeling.
Vlak voor de afgesproken APK en beurt had ik een hersenschudding opgelopen, waardoor ik zelf de auto niet kon brengen. Hiervoor had ik iemand anders geregeld, maar die was op die dag geveld door migraine. Mijn auto is op de afgesproken dag APK gekeurd en heeft een beurt gehad, dankzij de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers van Auto Londen. Echt complimenten!
Wij doen dit graag.
prima service, snel, kundig en vriendelijk geholpen!
dank voor deze beoordeling , zeg het verder.
Dank voor deze beoordeling.
Bedankt voor je beoordeling.
Prettig ontvangst en een goede behandeling persoonlijk als ook technisch. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig..
wij doen dit graag en zijn blij met tevreden klanten.
dank u voor de beoordeling
Enorm klantgericht en vriendelijk! Eerlijk en een fijne service en sfeer
dank voor deze beoordeling.
Wat een topbedrijf is Auto Londen! We hadden weer een nieuwe bus nodig voor ons bedrijf en na zelf wat gespeurd te hebben zijn zij met ons mee gaan kijken en hebben de rest geregeld. Dus eerst zijn ze naar het andere bedrijf toe gegaan om de bus te bekijken, daarna de hele aanschaf en transport geregeld, het enige wat wij nog moesten doen was de bus ophalen in De Meern. Blijkt dat er maar een sleutel bij zit, maar ook een 2de sleutel door hun erbij geregeld! Al onze voertuigen zijn al jaren bij hun in het onderhoud en als je bovenstaande leest weet je waarom! Wij zijn blij met onze fantastische garage Auto Londen!!!!
en wij zijn blij met zulke klanten , dank daarvoor.
Wij waren er vanmorgen voor een proefrit. De ontvangst was hartelijk en na een kop koffie begonnen we aan de proefrit. De auto (Xsara Picasso uit 2005) stond klaar,maar de motor draaide alvast, omdat de accu leeg was. Iemand had een lampje aan laten staan gisteren..... Omdat tijdens het rijden de motor een keer afsloeg, bleek dat de auto niet meer wilde starten. Zelfs de startmotor maakte geen geluid meer. Zou liggen aan de leeggetrokken accu. Na teruggesleept te zijn heeft men direct de accu vervangen en maakten wij inde proefrit verder af. We hadden inmiddels al minder fiducie in de auto gekregen. Na de nieuwe accu en stukje op de rijksweg gereden, de motor op een carpoolplek even uitgezet. Bleek ie t weer niet te doen. Na drie keer starten ging de auto pas weer aan. Terug bij de garage hetzelfde. Tijdens de autorit hadden we ook geen goed gevoel bij de hoog opkomende koppeling en het zoemende geluid in de motor tijdens het rijden. Bij ontkoppeling was het zoemende geluid weg. E.e.a. zou te maken hebben met de zelfstellende koppeling. Het werd afgewimpeld en aangegeven dat ik toch zes maanden bovag garantie had. Helaas, bij auto Londen geen auto gekocht.
Prettig gewerkt hier in de mooie showroom met heerlijke koffie en super wifi! Ook altijd gezellig met de mannen van Auto Londen. En natuurlijk was mijn auto weer prima in orde (&gestofzuigd!) daarna :)
Bedankt voor deze beoordeling.
Prima service, vriendelijke mensen en zeer snel geholpen. en de auto was ook nog eens helemaal schoongemaakt! Top!!!
dank je wel.
Prima Service, netjes geholpen en goed geadviseerd voor onderhoudspunten
bedankt voor u beoordeling.
Vandaag mijn vw caddy laten keuren en dat is wederom net als voorgaande jaren weer keurig gedaan bedankt heren top👍
we doen het graag.
Hele prettige garage met goede service. Er zijn leenauto\'s beschikbaar. De medewerkers zijn erg vriendelijk, denken mee met de klant en geven goede adviezen. Ik ga al meerdere jaren met mijn auto naar deze garage en elke keer ben ik heel tevreden over het werk van garage Londen geweest.
bedankt voor uw beoordeling.
1 dag voordat ik in de meivakantie met de auto op vakantie wil met mijn gezin, maakt mijn auto een raar bonkend geluid bij bepaalde snelheden. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en meteen naar Auto London gereden. Ze hadden het erg druk en eigenlijk geen tijd maar ze zouden me niet in de kou laten staan. De 1e monteur reed mee, maar kon het niet plaatsen. Later reed Frank er even in....wist meteen wat er aan de hand was. De banden waren met een momentsleutel niet aangedraaid !!!! Schirk van mijn leven!....denk je bij een goedkopere garage je banden te laten wisselen !?! Het had anders kunnen aflopen! De auto kon ik dezelfde dag weer ophalen....ze hebben me inderdaad niet in de kou laten staan.
Heel graag gedaan , goedkoop is meestal duurkoop .
Super service. Bellen netjes wanneer er iets gerepareerd moet worden wat niet vooraf voorzien was. Fijn om een garage in de buurt te hebben zonder gedonder. Auto was zelf netjes gewassen en gezogen. Top!
Dank voor uw beoordeling en fijn te horen dat u tevreden bent
Vanuit het noorden afgereisd naar de Meern voor een occasion, mede door een deskundig en plezierig contact hebben we nu een auto helemaal naar onze zin. Bedankt voor de lekkere kopjes koffie, de goede adviezen en plezierige contact. tip: begin ook een garage in Assen
Fijn te horen dat u tevreden bent , en een garage in Assen beginnen , je weet nooit .
Auto Londen is een zeer service gerichte garage met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede klantgerichte service en zeer vriendelijk personeel.
Goede ervaring en de adviezen zijn vrijblijvend maar eerlijk. Prijzen zijn redelijk en op de gewerkte uren wordt eerder geminderd dan dat de volle uren doorberekend worden.
Graag gedaan , fijne vakantie , en tot volgend jaar
Goede ervaringen. Ze maken altijd even tijd voor je.