Ik kom hier inmiddels al jaren. Uitstekende service, altijd een warm onthaal, altijd bereid met je mee te denken en/of zaken uit te leggen. Prettig in de omgang en glasheldere communicatie. Het onderhoud van de auto verloopt altijd in overleg en wordt altijd kundig en naar mijn volledige tevredenheid uitgevoerd. Aanrader dus.
Vorige week heb ik een occasion Volkswagen Up gekocht bij Auto Londen. Super goede service, en ontzettend fijn geholpen bij het maken van mijn keuze! Ik ben helemaal blij!
Net voor kleine beurt en APK geweest. Mankementjes hersteld. Auto van binnen en van buiten schoon gemaakt! Mooie extra service. Vervangen onderdelen worden bewaard om aan je te laten zien. Leenfietsje mee. Alleen maar goede ervaringen.
Ze staan altijd voor me klaar, denken mee en zijn nooit beroerd iets extra\'s te toen!!!
Van het weekend een mooie Opel gekocht bij Auto Londen! Wat een warm welkom en een leuk team van enthousiaste mensen. Vakkundig geholpen en meteen de auto afgetikt en meegenomen naar huis! Wat een geweldige service en een mooie auto, waar we nog jaren plezier van gaan krijgen!
kwam laatst met een vreemd geluid uit de auto bij Auto Londen. Nadat Frank even had meegereden was het een onduidelijk geluid, totdat we uitstapten en hij de winterbanden zag onder de auto! Heb je de wielen net gewisseld? Eh ja.... Dan zullen we ze even vastzetten, want waarschijnlijk komt het geluid van een loszittend wiel! En dat was idd het probleem, dus was het probleem snel opgelost.
Twee kapotte knipperlichten werden per direct vervangen. Snel, deskundig en ik hoefde alleen de lampjes te betalen.
Helemaal topklasse echte service en gemeende belangstelling ,waar vindt je dit nog.
Fijn bedrijf keurig geholpen duidelijke factuur met uitleg en auto gewassen kortom: dit kom je niet vaak meer tegen!! Toppie en nog bedankt!!
Hallo medewerkers van Auto Londen, Gefeliciteert met jullie behaalde punten wat betreft service,deskundigheid,prijs/kwaliteit
Er was tegen mijn auto aangereden. Auto Londen heeft de schade geweldig hersteld. Goede afspraak, duidelijke prijsafspraak en prima service!
Zeer kundig en goed vakkundig personeel. Wordt tijd voor je genomen je krijgt open en eerlijk advies. Top
Erg vakkundig en tegelijkertijd aardig en geduldig. Nemen de tijd om alles uit te leggen, en weten waar ze het over hebben. Ook mag ik altijd terugkomen als er iets toch niet goed blijkt te zijn. Mijn auto ook nog netjes gepoetst en gestofzuigd!
Heel goede ervaringen! Als ik, zonder afspraak, langs kom dan maken ze altijd tijd voor me en als ik erop kan wachten kan je wat te drinken nemen en wat gaan lezen. Kortom, ze staan voor me klaar!
Super goede service! M\'n auto was niet alleen gemaakt,maar ook nog eens van binnen gezogen! Dat kon ik zeer waarderen! Ook de communicatie vind ik goed. Je wordt tijdig van alles op de hoogte gehouden en er wordt goed uitgelegd wat er precies aan de auto gemaakt is.
Een klacht! Let goed op. Ze zeggen wel dat je een tweede (gratis) bakje koffie mag nemen, terwijl je wacht op het wisselen van de winterbanden, maar het is zo snel klaar dat je helemaal niet toe komt aan een tweede kop koffie... Tsssss.
Auto Londen geeft nooit op en lost het altijd op!
Snel geholpen voor een reparatie en een verassend goede service. Kosten zoals vooraf afgesproken en ook fijn om de mogelijkheid te hebben de oude onderdelen te zien als je dat wilt.
goede service
Gewoon goed, helemaal niets op aan te merken.