Zeer behulpzame meedenkers
Goed. Denken goed mee.
Top zoals altijd.
Gewoon goed. Geen poespas
Zonder morren en uitstekend een defect aan schuifdak, ontstaan kort na aankoop 2e hands auto, opgelost door complete vervanging ervan.
Erg goed. Top service. Praktisch en snel / denken mee in oplossingen zonder je onnodig op kosten te jagen.
Ik ben al jarenlang trouwe klant en beveel dit bedrijf bij iedereen van harte aan. Geen kletspraat, helder advies en duidelijke uitleg. Altijd in overleg op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Ook als dat betekent dat ze even niets aan je kunnen verdienen. Als alle bedrijven zo waren was de wereld een stuk mooier.
Zoals altijd zijn we erg tevreden met Auto Londen! Onlangs achterruit/klep aan diggelen gereden door de sneeuw en ik kon meteen langskomen met de auto. Naar tevredenheid gerepareerd en gespoten. Altijd vriendelijke en altijd vlot!
Kundig en correct
Op zoek na een gebruikte auto kwamen we bij auto Londen terecht. afspraak gemaakt voor proefrit en we waren meteen verkocht. een week later de auto opgehaald en alles was duidelijk. papieren in orde gemaakt en auto stond al op mijn naam. goed bedrijf. gewoon lekker ontspannen en geen verkoop praatjes
Na een zeer nare ervaring met een andere garage, voelt deze garage als een warm bad
Snelle service, vriendelijk personeel en normale servicekosten. Wat een fijn bedrijf, waar ik kan zal ik jullie zeker aanbevelen.
Zeer goed. Tweedehands gekochte auto (zonder garantie) vertoonde mankementen na enkele maanden. De kosten van de reparatie (ruim 1000 euro) heeft de garage vervolgens volledig op zich genomen.
Fantastisch geholpen. Vind de communicatie wat minder. Moest steeds zelf bellen wanneer de auto klaar was, ook is de auto gemaakt zonder prijsafspraak. Verder vriendelijk personeel en uiteindelijk waren de kosten goed voor onderhoud.
Super! Zeer flexibel en kwalitatief afgehandeld.
Eerlijk, goed advies, vriendelijk, behulpzaam.
Super bedrijf waar de customer focus hoog in het vaandel staat. Fijn dat dergelijke garages nog bestaan.
Ze hebben me geholpen bij autopech. Goede service,snel gemaakt voor een betaalbare prijs. Teven had ik vervangend vervoer waardoor ik gewoon mijn 2 daagse training in Rijswijk kon doen. Top
Vriendelijk, betrouwbaar , je bent geen nummer Denken in oplossingen, altijd eerst overleg
Uitstekend!