Top rijschool in 1 keer geslaagd.

Hele fijne lessen gehad. Alles is me meteen duidelijk uitgelegd waardoor ik zonder problemen het praktijkexamen kon halen!

Roy is een topper!

Hele fijne ervaring om met Roy te lessen. Hij heeft veel geduld, hij zag waar mijn zwaktes lagen en hij is altijd vrolijk. Ook op kantoor is alles goed op orde gebleven. Ze kwamen alle afspraken netjes na

Goede lessen, fijne instructuers

Na wat motoravonturen in Azië, vond ik het tijd voor een echt motorrijbewijs. Door goede beoordelingen bij Bosch Veenstra heb ik deze rijschool gekozen en daar heb ik geen spijt van gehad. Lessen begonnen op tijd, goed materiaal en niet op de laatste plaats goede instructies van de goedlachse Roy met als resultaat AVB en praktijexamen in 1 x gehaald. Kortom, een aanrader!

Super. En aardig mensen

Ze hebben ons zeer goed geholpen . Dank jullie wel

Hele prettige opleiding gehad!

Rond september begonnen met de motorrijlessen bij Bosch Veenstra en dit is super gegaan. Door de corona crisis helaas een pauze moeten inlassen waardoor ik later weer moest inkomen. Mijn instructeur stopte er toen mee en na de pauze kreeg ik dus een andere instructeur. Eerst baalde ik er van, maar na de eerste les was dat gevoel gelijk weg. Super prettige begeleiding gehad en zonder een enkel probleem werd er meegedacht in de planning zodat het altijd wel mogelijk was om te lessen. Bij behoefte aan een extra les was ook dit geen probleem. Kortom, top!

Ton Smit raad ik persoonlijk af, Esther heeft mij in een maand veel rustiger leren rijden.

Bij Ton is de auto net te groot waardoor het voor een Leerling iets minder goed handelbaar is. Ik heb zelf ook verkeerde dingen geleerd bij Ton, hij zat ook vaak op zijn telefoon tijdens de les. Een kameraat van mij die ook bij ton leste is ook 2x gezakt net als ik. Toen ik na 2x zakken naar Esther ging heb ik geleerd veel meer rust te creëren in het rijden wat denk ik ook te maken heeft met een kleinere auto wat beter handelbaar is. En Esther gaf ook veel meer aandacht aan de les dan bij ton.

Super!

Goede rijschool! Roy heeft me heel goed begeleid om zo in 1 klap te slagen.

Hele fijne begeleiding

Mijn rij instructeur Michael gaf erg goede tips, en was ook in voor af en toe een lolletje.

Goede uitleg goede aanwijzingen leuke rit

Leuke rit goeie instructeur

Fijne ervaring ervaren instructrice

Goede lesplanning en leerzame lessen

Top rijles & examen gehad

Ik heb het erg naar m’n zin gehad en ook super veel geleerd in 1 dag! en niet te vergeten: in één keer geslaagd.

Erg leuke tijd, en veel geleerd

Tim is een fijne instructeur, hij relaxed en serieus. Hij leert goed hoe men moet rijden

leuke, leerzame tijd

Ik heb een leuke, leerzame tijd gehad met een gezellige leraar. De lessen waren goed en het was over het algemeen goed geregeld.

Uitstekende en geduldige rij-instructeur

Mijn zoon heeft rijles gekregen van Wouter Molenaar. Wouter is geduldig, prettig in de omgang en een uitstekende rij-instructeur.

Esther is top!!

Esther is duidelijk, gericht en heeft mij heel erg geholpen met leren rijden.

Prima rijschool

Na jaren eindelijk mijn BE rijbewijs gehaald - duidelijke instructie en in één keer geslaagd!

Juiste begeleiding en vervulde verwachtingen.

Rijschool Bosch en Veenstra is een unieke auto rijschool, waarbij je tijdens het rijden erg merkt dat je elke week weer echt bevordert in het auto rijden.

Top!

Ik heb Bosch Veenstra als een hele goede rijschool ervaren! Ik vond het met Monique super gezellig in de auto en heb voor de rest ook vanuit Bosch Veenstra goede service ontvangen!

Wel prima service

Over het algemeen was het prima geregeld allemaal.

Een uitstekend bedrijf met oog voor de leerlingen

Ik heb zeer genoten van de motorrijlessen en duidelijke uitleg . Ik zou boch en veenstra zeker aanbevelen.

Leerzame lessen en goede communicatie

Fijne, snelle en heldere communicatie. Mijzelf opgegeven via de site daarna werd ik snel gebeld en een plan gemaakt om mijn E achter B te gaan halen. Dit alles geregeld binnen een maand!

Ik had een heel goede instructeur genaamd Frits. Hij is een zeer vastberaden man die zijn werk met passie doet. Hij heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn examen haal.

Excellent driving school

Bosch Veenstra is an excellent driving school. I strongly recommend this for English speakers too. My instructor Frits is an very experienced instructor and tells me and update me well to improve my driving skills during my practice. It was a pleasant time with him in car. I am so happy and I passed my exam.

Leuk!!

Ik had een erg leuke en leerzame tijd!

Uitstekend!

Tijdens de lessen werd alles goed uitgelegd, ook fouten werden goed besproken en de instructies waren altijd duidelijk. Het inplannen van het theoriexamen en het praktijkexamen (ondanks corona en de lockdown) werd heel goed gedaan. Ik kreeg altijd snel een terugkoppeling. Mijn ervaring bij Bosch Veenstra was heel goed.

Gijsbrecht van Amstelstraat 421 a

1216 CA Hilversum