In 1 dag lessen en slagen (BE)

Netjes ontvangen. Goed verzorgd voertuig. Duidelijke uitleg. Ondanks veel ervaring zijn er in de loop van de jaren toch wat onachtzaamheden ingeslopen waar voorafgaand aan het examen even goed de nadruk op werd gelegd. Verder geen op- of aanmerkingen.

Tevreden maar sommige onnodige opmerkingen

Zeer tevreden over het 4-uur pakket voor mijn AM rijbewijs, waardoor ik het rijbewijs heb gehaald. Wat voor mij niet nodig was, was dat de instructeur geïrriteerd tegen me praatte wanneer ik een foutje maakte, en aangezien ik zelf best wel chaotisch ben en tijdens de lessen gespannen was voor het examen maakte ik meerdere foutjes zoals meer mensen dat soms doen. Aangezien ik die foutjes maakte (zoals verkeerde weg inslaan, niet achter iemand aanrijden die ook lessen deed omdat de ander juist niet afsloeg waar er wel afgeslagen moest worden, etc.) vond de instructeur het blijkbaar oké om op het einde te vertellen dat het lijkt alsof ik een psychische aandoening heb (ADD of ADHD). De geïrriteerde reacties en deze onnodige opmerking zijn bij mij een beetje in het verkeerde keelgat geschoten en daarom dus ook geen 5 sterren.

Ik heb ongeveer 1,5 jaar gereden bij Bosch Veenstra en ben zeker tevreden over de lessen en over hoe alles geregeld wordt.

Super vriendelijke en meedenkend

Mijn zoon Koen Smit was geslaagd voor zijn theorie, super trots maar nu kwam het praktijkexamen om de hoek, zoeken voor een plek november was de eerste (anwb) nu even rond bellen Jan ter beek gaf mij jullie nummer. Top geregeld bij jullie vandaag examen gedaan en geslaagd super geregeld en bedankt ook Namens Koen

Goede rijschool!

Fijne instructeurs, leuke lessen, en geslaagd

Eerlijke en nette rijschool

Goede lessen gehad, Michael wist goed hoe ik in elkaar zat en welke aanpak hier het beste bij paste.

Top , in 1 keer geslaagd,,,,

Flexibel bedrijf met een snelle en professionele Service

Meedenkend bedrijf die denkt in oplossingen niet in probleem mooi korte lijntjes in communicatie.

Patient and Experienced Teaching

As a non-Dutch speaking learner, it is not easy to find a good English speaking coach in Hilversum. But I am very happy to have time with my instrutor Monique. She is giving very clear instrutions and very patient to explains the details. Also, I had a great time with her in the class and really let me enjoy driving on the road. Recently, I sucessed to pass the practice exam in my first and last time.

Een bedrijf dat zeer verbonden probeert te zijn met zijn/haar klanten.

Bosch en Veenstra probeert veel mee te denken in de situaties waarin het net even anders gaat dan verwacht, zoals met het Corona virus. De instructeurs/instructrices zijn van hoge kwaliteit! Dank

Fantastisch

Hele goede service.

Bosch & Veenstra, Gooisch begrip in kwaliteit!

Rijbewijs B Rijbewijs A1+2 Rijbewijs BE Enkel nog succes geboekt bij Bosch & Veenstra! Kwaliteit zoals het hoort ;)

Super leuke tijd!

Ik reed bij Esther, in een mooie auto! Veel en snel geleerd, na 2 keer geslaagd!! Zeker een aanrader als je gezellig en goed wilt lessen!

TOP

Goed geregeld Dames aan de telefoon denken met je mee! Top allemaal. Nu geslaagd voor scooter praktijk examen komen zeker terug voor auto rijlessen.

Van goede kwaliteit

Voor mijn aanhangerrijbewijs heb ik lessen gevolgd bij Bosch-Veenstra. De instructeur was professioneel en vakbekwaam. Hij weet de technieken op een juiste manier uit te leggen en vertrouwen aan de leerling te geven in de vaardigheid. Enige puntje is dat er soms wat losser met de lestijden om werd gegaan. Ik heb met plezier gelest en raad Bosch-Veenstra zeker aan!

Top rijschool

Super aardige mensen. Theorie en praktijk in een keer gehaald en alles wordt super goed en fijn geregeld. Ook de praktijk les is super goed krijgt tot in de kleinste detail te horen en zien hoe het moet.

Veel geleerd, en gelachen. moed ingepraat en op zijn tijd op mijn kop gehad. Super leuke motorrijlessen gehad van Mathew

Persoonlijk, goed en vriendelijk.

De rijlessen waren altijd heel gezellig. Matthew heeft goed aandacht voor je en geeft goede kritiek. Ik heb hele fijne lessen hier gevolgd en met plezier naar mijn rijexamen gewerkt!

Top rijschool!

Ik heb hier altijd met veel plezier gereden en zou het zeker aanraden !

Leuk, voelde me op me gemaakt. Uit leg was goed en duidelijk voor me. Bedankt

Professioneel en meedenkend!!!

Er werd goed meegedacht qua planning. Erg aardig, ervaren en vakkundig!

Zeer goed bevallen , kan niet abders zeggen .

Mijn ervaring is ook kort want er is niks op aan te merken . Ik kom hier zeker nog eens terug voor mijn auto rijbewijs .

Leuke, duidelijke opleiding

Fijn dat je continue fouten mag en moet maken. Soms word je even tot het uiterste gedreven, maar dat bevorderd uiteindelijk de leercurve!

Organisatie/klant-contact kan beter

Na 3 x hele goede ervaring, vond ik deze laatste keer (4e kind) minder goed georganiseerd. Na tijdig opgeven van kind (4e in rij ) kwamen de lessen moeizaam op gang. Communicatie had beter gemoeten. Als klant geef ik het vertrouwen in handen van de rijschool. Afstemming laat ik tussen kind en instructeur. Het is fijn als rijschool mij tijdig wijst op bepaalde zaken (zoals toestemming regelen CBR). Heb ik niet goed gelezen/te makkelijk in geweest. Daardoor duurde het m.i. langer dan noodzakelijk. Zat ruim over pakket heen. Kind wel in 1x geslaagd. Bij aanbevelen zet ik "ja" , aangezien ik een nee niet helemaal correct vind, gezien de vorige 3 keer.

Hele prettige en leerzame lessen

Ik heb bij Frits en Monique de lessen gevolgd. Mijn ervaring was dat ze veel tijd voor je nemen, niets gehaast doen en je goed op weg helpen naar het examen. De begeleiding was zeer prettig en gaven mij hier door genoeg vertrouwen om het examen in te gaan.

Gijsbrecht van Amstelstraat 421 a

1216 CA Hilversum