prettig, klantgericht en meedenkend
Zeer goede begeleiding en rijlessen naar een succesvol afrijden.
Ik had rijles van Wendy en heb echg hele leuke rijlessen gehad. Het was altijd gezellig en we konden over alles praten. Daarnaast heeft Wendy altijd heel goed de dinen aangestipt die niet goed gingen, maar was ook bereid om te vertellen wat allemaal wel goed ging.
Super gezellige lessen met Esther ! Heel leerzaam en ben natuurlijk geslaagd !
Diversen rijbewijzen hier al gehaald.
Laatst scooterles gevolgd van 4 uur van Michael, hij was super aardig en duidelijk. En fouten maken is niet erg. Heb hier veel van opgestoken waardoor ik mijn examen heb gehaald!
Was een super leuke leerzame ervaring en in 1 keer geslaagd! Ik raad andere dan ook zeker aan om hier te gaan lessen!
is niet moeilijk altijd netjes en een top!instructeur in dienst Sam dankje voor de leuke lessen je was weleens streng maar daardoor ben ik vandaag wel geslaagd voor motor👍
Zeer prettige ervaring! Goede lessen gehad met goede tips!
Motor rijbewijs. Mis persoonlijke benadering vanuit t bedrijf . Heb hier afgelopen week over gebeld en met medewerker over gesproken. Aantal tips Vanmorgen geslaagd. dame van kantoor nam niet eens de moeite om te feliciteren. Vindt t niet klant vriendelijk. Afspraken plannen van te voren met instructeur zou beter kunnen. Instructeur reageert niet op whatsapp , niet op telefoon. Voelt altijd erg gehaast. Komt rommelig over. Commercieel wordt er wel direct gereageerd. Nb geld was op tijd over gemaakt en op die dag krijg je al herinnering. Niet echt klant vriendelijk. Ik had zelfs nog geld tegoed van vorige lesperiode. Nooit initiatief genomen om mij te bellen. Vind ik teleurstellend als klant Nee helaas beveel ik jullie op dit moment niet aan. Nb gisteren moest er tijdens mijnles nog worden gewacht omdat er foto s moesten worden gemaakt. Ging van mijn lestijd af en dan stopt de instructeur ook nog binnen afgesproken tijd. Totaal geen restitutie of excuus daarvoor. Als eigenaar wil je toch visitekaartje voor bedrijf zijn? Ik hoop dat jullie deze info ter harte nemen. Mochten er vragen zijn bel gerust!
Beste Annemieke, Beter laat dan nooit, maar bij deze gefeliciteerd! Wij zijn verheugd dat je geslaagd bent voor je Motorrijbewijs. We zijn ook blij dat je in je beoordeling refereert aan onze administratie. namelijk in elke herinnering mail staat de tekst: "Deze mail wordt automatisch verzonden, wanneer u al betaald heeft kunt u hem als niet verzonden beschouwen" Het verrast ons dan ook, dat wanneer je het factuurbedrag stelselmatig overschrijft op de laatste dag van het betalingstermijn, je verbaast bent over deze geautomatiseerde mail. Dit zegt genoeg over de beoordelaar en de ernst van de resterende zaken in de beoordeling.
Huiverig om aan dit avontuur te beginnen, heeft Stephan mij goed begeleid en op mijn gemak gesteld en als dit nodig was op de vingers getikt.
Fijn dat de lessen 1,5 uur zijn, een uurtje vind ik net te kort. Lessen waren goed, relext, leerzaam en gezellig!
Zeer goede ervaring. Helaas 2 x gezakt, maar puur eigen fouten. Over het algemeen altijd plaats om te lessen en de lessen bevatte alles. Uiteindelijk door Huib-jan dan toch geslaagd!
Super!
Heb hele goede rijlessen gehad en echt veel geleerd!
Top! Duidelijke instructies tijdens het rijden, goede uitleg
Gijsbrecht van Amstelstraat 421 a
1216 CA Hilversum