Fijne transparante opleiding!

Ervaren opleiders + duidelijke communicatie en oprechte energie en wil om de leerling te laten slagen

Goede service & fijne uitleg

Ik heb mijn scooter rijbewijs gehaald via Bosch. De uitleg was heel duidelijk & fijn. Ik werd goed op mijn gemak gesteld.

Geen goede ervaring

Helaas vroegtijdig moeten cancelen bij deze rijschool vanwege: - geen telefonisch contact - geen overleg met de klant over pakketten - pakketten aangesmeerd krijgen zonder overleg - het cancelen werd moeilijk gemaakt - kinderachtige en onprofessionele houding tov andere rijscholen

Perfect op maat les gekregen om het BE rijbewijs te halen.

Ik heb op een rustige en een goede manier les gehad van Michael, daarom ben ik geslaagd voor het examen. Zeer prettige ervaring. Bedankt!

super goede instructies

ik heb een super goede ervaring gehad met heel veel hulp en gezelligheid

Super fijne rijschool!

Heel goed bij Eissa

Heel goed leren rijden en veel vertrouwen gekregen in de auto

Goede rijschool en gezellige lessen!

Ondanks dat ik er ruim 1,5 jaar over heb gedaan, heb ik erg genoten van mijn lessen bij Roy. Ik was niet de beste ‘lesser’, maar toch heeft hij me goed geholpen en me alles geleerd!!

This school is really top, I would like to say a million thanks to my instructor Frits!!! He is the best Instructor I ever had. He and his partner are working both in this school I drove sometime with his Parter Monique to pretend as an examiner. They are both nice and Helpful if you like to have an Automatic Instructor I can really highly recommend Frits and if you like the manual one I can highly recommend Monique. May the god bless you both!!!! Greetings, Tadz

Genieten, simpel weg genieten

Heerlijk stukje gereden met prima begeleiding. Raad het zeker aan voor andere:)

Goede begeleiding voor het scooter rijbewijs! In 1x gehaald!

Prettige samenwerking met de instructeur!

Voor ons BE rijbewijs bij Bosch Veenstra terecht gekomen en na de fijne lessen met Michel met goede aanwijzingen hebben we in 1 keer ons BE rijbewijs gehaald! Heel blij mee.

Prima uitleg. Ook in één keer mijn E achter B gehaald

Prima instructie gehad van Michel

Fijne rijschool!

Goede begeleiding gehad bij mijn 2e poging om BE te halen (1e keer bij andere rijschool); geslaagd! Eerlijk advies, gezellige lessen :-)

Zeer goede rij-instructeur

Door de kwaliteiten van mijn rij-instructeur kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en ging ik rustig naar mijn praktijk examen.

Beste rijschool van t Gooi

beste rijschool

;Professioneel, persoonlijk contact en maatwerk waar nodig.

Mijn ervaring met de rijschool Bosch en Veenstra, en meer specifiek Roy Prosman zijn zeer positief. De uitleg over zaken is duidelijk en aanwijzingen zijn direct. In de omgang is het contact; sociaal zeer prettig en waar kan informeel. Afspraken werden altijd nagekomen en maatwerk geleverd wanneer nodig. Ik zou zeker een tweede keer voor deze rijschool kiezen.

Goed geregeld

Snel mijn aanhanger rijbewijs mogen behalen nogmaals bedankt !

prima instructies

Wat mij betreft korte en duidelijke instructies.

Ik raad Bosch Veenstra zeker aan!

Ik heb het afgelopen half jaar motorrijlessen gevolgd van Roy voor het A2 rijbewijs. Roy gaf hele duidelijke uitleg, communiceerde altijd goed wat je moest doen en had handige tips. Ik heb vandaag mijn AVD examen voor het motorrijbewijs behaald. Ik wil Bosch Veenstra en Roy bedanken voor de begeleiding!

Gezellige en fijne autolessen!

Fijne autolessen van een ervaren instructeur. Altijd een veilig gevoel achter het stuur waardoor je zelfverzekerd de weg op gaat.

Fijne rijschool

Goed programma en fijne instructeur. Ook was de voorbereiding op het theorieexamen erg fijn! Zeker een aanrader

Hele goede en geduldige instructeurs!

Begon met schakel ondanks goede uitleg en geduld overgestapt op automaat. Weer een goede, geduldige instructeur en uiteindelijk geslaagd.

Leuke en gezellige rijopleiding

Ik moest mijn rijexamen scooter doen. Daarvoor mocht ik een rijopleiding volgen die mij goed heeft geholpen. Het was leuk om te doen en ik had een aardige instructeur. Er werd goed en duidelijk uitleg gegeven en ik voelde mij op mijn gemak

Goede instructie en leuk contact gehad. En in 1x geslaagd #aanhangerrijbewijs

Goede instructie en leuk contact gehad. En in 1x geslaagd #aanhangerrijbewijs