mijn rijbewijs eindelijk gehaald!

Ik persoonlijk heb al bij 2 andere rijscholen gereden en daar was mijn ervaring sub optimaal om het maar aardig te zeggen. Bij Bosch Veenstra was dit anders. Ik was in het begin uiteraard sceptisch, maar ik heb met instructeur Monique een hele goede tijd gehad. Ik zelf heb het geluk gehad dat ik en Monique veel in gemeen hadden wat betreft muzieksmaak dus het was altijd gezellig in de auto en dat maakte het rijden ook veel gemakkelijker. De rijlessen zelf waren ook een fijne ervaring omdat je word aangeleerd om altijd voorbereidt aan te komen op elk obstakel en van uit daar de goede stappen te nemen. Conclusie: Een hele fijne ervaring, en ik heb eindelijk mijn rijbewijs.

Fijne rijschool

Een fijne rijschool met goede instructeurs. Michael is rustig maar duidelijk. Voor mij als hieperdepiep was dat heel erg fijn. Ik heb mijn BE nu dan ook in the pocket!

Fantastisch!

Dankzij Roy alles in 1 keer gehaald! Ik heb een hoop geleerd en een berg gelachen! Nogmaals bedankt!!

De rijschool en instructeur Tim hebben uitstekend werk geleverd en ik ben in één keer geslaagd voor

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij deze rijschool! Dankzij mijn instructeur Tim ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Tim was niet alleen een uitstekende instructeur, maar ook nog eens heel gezellig om mee te rijden. Zijn rustige en duidelijke manier van uitleggen heeft mij enorm geholpen bij het leren rijden. De rijschool zelf heeft ook uitstekend werk geleverd. Alles was goed geregeld en de planning was zeer flexibel. Ik kon altijd lessen inplannen op tijden die voor mij het beste uitkwamen. Ik kan deze rijschool dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede, betrouwbare en gezellige rijschool. Nogmaals dank aan Tim en de hele rijschool voor de fantastische ervaring!

Erg fijne ervaring!

Alles met geduld en zorg aangepakt. Geoefend op dingen die minder gingen en veel aandacht aan de lessen leuk maken.

Prettig

Duidelijke instructies en handige tips. Lessen waren goede voorbereiding voor het examen.

Super goed

Legten alles super goed uit

Hele fijne rijlessen gehad, veel geleerd en een hele leuke instructeur gehad!

Ik vond de rijlessen heel erg fijn, ze hadden een duidelijke structuur en ik leerde hierdoor veel en snel! Het was een fijne omgeving met veel lachen maar ook veel leren.

Fijne rijschool.

Door de goeie ervaringen en cursussen die je bij jullie kan volgen heb ik zowel mijn autotheorie als praktijkexamen in 1 keer gehaald!

Super!!!!

Erg fijn les gehad van Michael.

Hit by the Covid time struggles - but made it!

Very friendly and helpful staff. Had to switch instructor in between but ended up with Eissa who was great and managed to get me trough the first time. Thanks!

Zeer fijn

Altijd goede uitleg gekregen van de instructeur, hij was altijd geduldig en behulpzaam.

Leren motorrijden bij Roy is top,

Roy is flexibel, geduldig en vriendelijk ook al gaat het wat minder.

It was good.

The office's service is fast & appropriate. Tim - My instructor is supportive and giving good advice. For foreigner like me, I would like to have a bit more about policy guidance before we start the package

• Would you recommend us? Yes

Leuk

Spannende maar leuke ervaring.

Top instructeur

Ik heb goede lessen en een fijne dag gehad

To the point, praktisch en snel BE rijbewijs halen

Prima rijschool voor het halen van BE rijbewijs. Michael is to the point en geeft de juiste tips. Examen is dan nog een fluitje van een cent!

Motorrijden is leuk!!

Dat zei Roy altijd als ik het weer effe spannend vond op dat ding. Hele fijne rijschool die ik zeker kan aanbevelen. En Roy is een topper! Humor, direct in zijn feedback met altijd veiligheid bovenaan het lijstje. Ook flexibel met lessen en tijden en het materiaal dik in orde. Hij motiveert en helpt je en heeft een luisterend oor. Super sympathiek. Dus ga je droom achterna zou ik zeggen want: motor rijden is leuk!!

In 4/5 maanden direct theorie tussentijdse toets en praktijk gehaald. Alles goed geregeld!

Aanrader om hier je motorrijbewijs te halen!

Fijne rijschool waar ik mijn motorrijbewijs snel heb gehaald. De instructeur is streng, doch rechtvaardig. Aanrader.

Een prettige en veilige ervaring.

Mijn instructeur Roy geeft je het gevoel dat je de hele wereld aan kan, zolang je maar je gezond verstand gebruikt. Door mij te begeleiden in mijn fouten ben ik dik geslaagd!

Fijne rijschool

Fijne begeleiding die aansloot bij mijn behoeftes. Dankzij mijn rijinstructeur in een keer geslaagd. Netjes geld terug gehad uit het pakket van de onderdelen waar ik geen gebruik van heb gemaakt. Soms moeite met het inplannen van de lessen, omdat het druk was.

Topper!

Ik heb van Roy motor rijles gehad. Heel duidelijke uitleg en houd het vooral veilig. Hij heeft me de afgelopen maanden aardig uitgedaagd maar daardoor rij ik veel zelfverzekerder. Hij geeft niet veel complimentjes maar als die ze geeft weet je zeker dat het gemeend is haha! Fijn dat alles besproken kon worden en dat vragen met voldoende uitleg werden beantwoord. Roy je bent een topper, bedankt voor alle leerzame en grappige lessen! Ik raad je zeker aan, aan alle andere die les willen. Groetjes, Stephanie

Goeie instructie

Fijne duidelijke instructie en goede uitleg over wat je moet verwachten.

Super fijne en hulpzame ervaring!

Super goed en hulpvol!! in 1x geslaagd

Gijsbrecht van Amstelstraat 421 a