Heel fijn

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Monique.

Super fijn

Hele fijne rijschool

Een geweldige rijschool met top instructeurs.

Prima, kan beter

Monique is echt een topper. Een goede instructrice die let op haar leerlingen en zich hierin probeert te verplaatsen.

Super goeie rijschool.

Ik heb in een redelijk korte tijd heel veel geleerd en ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen, ik raad deze rijschool heel erg aan!

Heel goed

Mijn ervaring is haarstike mooi. Als rezultaat ik heb rijbewijs voor motor, Nog enen keer bedankt voor Roy en school)

Fijn

Michael is heel rustig en een fijne rijinstructeur

Goede instructeur

Ik heb bij Bosch en Veenstra rijles voor mijn E achter B gevolgd. De instructeur van Bosch en Veenstra geeft duidelijke instructies. De lesauto is nieuw en van alle gemakken voorzien.

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan moest worden en ik ben in één keer geslaagd!

Super!

Ik kon direct terecht en binnen 2 maanden had ik mijn A rijbewijs. Super fijne mensen, lekker recht voor zijn raap!

Super!

Goeie instructie

Goed uitgelegd en fijn kunnen oefenen en daarna met een goed gevoel kunnen afrijden

Was super, fijne scooter leuke les en instructeur (Michael)

Was super, fijne scooter leuke les en instructeur (Michael)

Fijn les gehad

Heel goed

De mensen waren aardig en ik kreeg goed aanwijzingen

Goede rijschool - in 1 keer geslaagd

Ik had een pakket gekregen van 25 lessen (inclusief theoriecursus, theorie-examen en praktijkexamen). Exact na 25 lessen was ik klaar voor het praktijkexamen en ben ik in één keer geslaagd. Dit komt vooral door de persoonlijke benadering van Eissa, die mij daar waar nodig bijstuurde (figuurlijk bedoeld natuurlijk). Pluspunten: Altijd les in dezelfde auto en van dezelfde instructeur, altijd op tijd en de volle 1,5 uur (90 minuten) les gehad en zeer persoonlijke benadering. Eissa: dankjewel!

Heeft me daadwerkelijk leren rijden na een hele slechte ervaring bij de anwb

Ik heb gelest bij Monique. Ze is echt een topper en heeft me super geholpen met auto rijden. Ik moest veel afleren omdat ik eerst slechte lessen bij de anwb had gehad.

Vriendelijk en duidelijk

Was duidelijk in 1 keer geslaagd voor scooter praktijk

Mijn rijles ervaring was uitstekend.

Ik heb bij Bosch en Veenstra de theorie cursus gevolgd en de rijlessen. Beide hebben mij goed geholpen met het behalen van mijn theorie en praktijk examen. Mijn rijlesdocent Wouter is een top rijinstructeur en die kan ik je zeker aanraden. Veel rijplezier bij Bosch en Veenstra

Heel fijn en goed les gehad

Monique als instructrice was top!! Heel aardig en fijn om mee in de auto te zitten, maar wel altijd ‘to the point’.

Relaxt slagen.

Vandaag in 1x geslaagd bij Bosch Veenstra. Roy was een gezellige en relaxte instructeur. Alles werd stapsgewijs gedaan en met duidelijke feedback. Zeker een aanrader!

Prettig en duidelijk

Zeer fijne dag les gehad. Duidelijke uitleg.

Heel fijn

Huib Jan was echt een top instructeur. Was duidelijk, sprak mij goed aan en legde precies uit wat ik fout deed en hoe ik het wel hoorde te doen. Ook heel fijn dat ik mijn examen 3 maanden eerder heb kunnen doen!

Gijsbrecht van Amstelstraat 421 a

1216 CA Hilversum