Oplossings- en service gericht, kortom geweldig!
Na het ophalen van onze nieuwe auto kwamen al snel technische problemen aan het licht die de rijervaring en plezier van onze nieuwe aankoop aanzienlijk beïnvloedden. Helaas bleken deze technische problemen na uitgebreide controle ook niet zo 1-2-3 op te lossen en wat dus enige tijd zou gaan duren.
Gelukkig bleken jullie bedrijf zeer behulpzaam en professioneel en deden de uiterste best om de situatie op te lossen. Voorgesteld werd om de auto om te ruilen voor een ander exemplaar.
Hoewel de technische problemen met de eerste auto, waar jullie niets over te verwijten valt, ons aanvankelijk erg teleurstelden, zijn we dankbaar voor de snelle en efficiënte manier waarop jullie het probleem hebben aangepakt. We zijn nu de trotse eigenaar van een andere auto die in topconditie verkeert en waar we superblij mee zijn!
Al met al was de aankoopervaring in eerste instantie dus geen succes, maar dankzij de uitstekende service, het begrip en meedenken van de verkopers Marnix, Gerard en Wouter werd de situatie in goed overleg prima opgelost. Nogmaals dank voor jullie klant- en servicegerichtheid, hetgeen door ons zeer wordt gewaardeerd.