Topbedrijf erg vriendelijke eigenaar denkt zeker mee!

Een prettig bedrijf om zaken mee te doen erg vriendelijk personeel en behulpzaam. Een echte aanrader Schoenmakers autobedrijf

Goede ervaring, bij vragen wordt ook serieus geholpen.

Leuke auto daar gekocht, heb je daarna nog vragen wordt je ook nog fijn geholpen.

Geduldig open en eerlijk.

Men geeft je de ruimte om na te denken of je er voor gaat om de investering te doen die je niet zo vaak doet. Na mijn aankoop zag ik pas dat een band zijn beste tijd gehad had. Via de whatsapp liet ik dat weten. Bij het ophalen van de auto lagen er 4 nieuwe banden op.

Serieus advies zonder dwang tot kopen.

We kwamen voor een andere auto en kregen helemaal zonder dwang of veel geklets over niks, goed advies. Er was geen enkele dwang alleen een luisterend oor voor onze wensen. Wij vonden hier een mooie auto en voelden ons goed begeleid en serieus genomen. We zijn erg tevreden. Fijn bedrijf.

Super autobedrijf

Alles correct fijne eerlijke autobedrijf en snelle levering

Vakkundig bedrijf

Vakkundig autobedrijf, die mij de kans hebben gegeven om het vak te mogen leren.

goede service

na een kleine miscommunicatie toch nog een prachtige auto aangeboden gekregen, super te vrede met de afhandeling hiervan.

Hulpvaardig, Vriendelijk en Betrouwbaar maar een beetje accurater mag wel.

Bij het afhalen stond de auto klaar maar tijdens het ophalen bleek er praktisch geen benzine in de auto te zitten, dus moesten we hem eerst volgooien als we thuis wilden komen. Na een tijdje begon het geluid wat we steeds hoorden steeds harder te worden. Dus na een week teruggegaan. Het rammeltje bleken afgebroken stukjes van de doppen van de achterklepbekleding te zijn. Niks structureels. Alleen irritant. Ook konden we de telefoon niet koppelen. Bij terugkeer aldaar hebben ze ons op alle mogelijke manieren geholpen. De thuiskomset (die er niet inzat in de vorm van een spuitbus) alsnog gekregen. Geholpen met koppelen telefoon, (moesten een origineel kabeltje hebben) Alle doppen die rammelden (4) verwijderd en alle vragen beantwoord. Er had inderdaad ook zeker een kwart tank benzine in moeten zitten bij aflevering. Foutjes kunnen gebeuren. Misschien nog iets zorgvuldiger nalopen. Wat voorkomt dat je terug moet. Maar ze deden alle mogelijke moeite om het goed te maken.

Goede keuze uit verschillende modellen

Nete garage met veel keuze

Zeer goed geholpen, eerlijk advies

Vriendelijk en betrouwbaar

Van aankoop tot levering een betrouwbare partner

lekker makkelijk

eerlijke omschrijving van de auto aardige mensen hebben ook vertrouwen in de klant

Na twee weken zag ik een deukje in mijn auto en deze hebben ze gratis eruit gehaald.

Klantvriendelijk, transparant en duidelijk in de communicatie. Betrouwbaar.

Prettig contact gehad bij onze zoektocht naar een geschikte auto. Goede, duidelijke info bij het beantwoorden van onze vragen. Alle geduld, haastig gedoe, dus prima garage voor het maken van een juiste keuze uit een goed aanbod.

Prima bedrijf

We hebben recent een andere auto bij Schoenmakers aangeschaft en de oude auto ingeruild. Prima te woord gestaan en een prettig gevoel over gehouden aan de aanschaf.

Goede ontvangst en professioneel tot overeenkomst gekomen

ik ga nog contact opnemen met Marnix. ik kom erachter dat ik te weinig aandacht en uitleg gehad heb omtrent de software van de auto, verbindingen met telefoon en de app om op afstand te beheren. account aanmaken en dergelijke om optimaal te gebruik te maken van features lukt mij helemaal niet. Mogelijk heb ik als digibeet (old school) gebruiker nog een leesbare handleiding nodig. Daar heb ik behoefte aan. Ik hoor graag hoe u me verder kunt helpen.

Auto aankoop

Prima informatie en goede afhandeling aankoop auto met inruil eigen auto

Zeer vriendelijke zeer deskundig en no nonsens instelling veel vertrouwen en betrouwbaar

Als zeer positief

Vriendelijke ontvangst en goede voorlichting.

Na proefrit uitgebreide voorlichting, goede inruilprijs, slotbouten vorige auto overgezet, vergeten map met cd's en stekkers werden nagezonden. Nieuwe auto heel schoon afgeleverd.

Great experience.

Great experience buying my Citroën Berlingo! The staffs were very friendly, answered all my questions, and came across as genuinely honest. Even gave me a ride to pick up the car, which was super helpful since I had to drive it back. Highly recommended, special thanks for Tommie

Auto ingekocht.

Op zoek naar een Lynk & Co voor een klant . Veel aanbieders van Lynk & CO in het land. Over het algemeen staan deze er niet netjes bij. Bij Autobedrijf Schoenmakers terecht gekomen. Hier zijn zeer mooie exemplaren verkrijgbaar. Fijn geholpen door Wouter en zaken kunnen doen. Dus ook voor B2B kun je hier goed terecht.

Zeer vriendelijk personeel

Zeer netjes en vriendelijke mensen

Fijn autobedrijf, goed geholpen en netjes te woord gestaan.

Fijn autobedrijf, goed geholpen, niet opdringerig. Goede afspraken gemaakt, alles ook nagekomen op het elektrisch opladen van de auto na. Vond ik jammer en had ik ook niet verwacht. Verder een fijne auto gekocht.

Awesome and quick help

I purchased a Peugeot 2008 car from here, in exchange of my old car. The overall experience was really great. I was provided with all the information that I wanted and everything was super quick and professional. I would surely recommend this shop to all my friends and colleagues.

• Would you recommend us? Yes

Alles loopt precies zoals afgesproken!

Alles loopt precies zoals afgesproken!

Heuvelberg 9

5469 NM Erp