Uitstekend geholpen

Vriendelijk geholpen

Goed geholpen. Snel akkoord met inruil.

Ik word altijd super geholpen

Goed en ervaren personeel

Gemoedelijk bedrijf, vriendelijke medewerkers.

Jonge Nissan Qashqai gekocht, prettig zaken kunnen doen. Als ik een punt van kritiek mag noemen; de nacontrole op uitgevoerde reiniging van bekleding en op herstel van een schade laat te wensen over, dat zou beter kunnen.

Vriendelijke en duidelijke dienstverlening

Goed ontvangen, duidelijke uitleg, afspraak is afspraak

Snelle service.

Mooie overzichtelijke zaak met deskundig en vriendelijk personeel. Er wordt snel gehandeld bij verzoeken van een klant.

Er wordt naar de juiste oplossing gezocht om het probleem te verhelpen.

Goed geholpen en veel keuze,

eerlijkheid en goede service

Na een vriendelijke ontvangst met een kopje koffie heb ik onlangs een occasion gekocht bij autobedrijf Schoenmakers. Mijn eigen auto ingeruild en een goede prijs hiervoor ontvangen. Auto keurig afgeleverd, maar na eigen controle waren er een paar kleine puntjes die over het hoofd waren gezien. Dit direct gemeld en ik kon zonder problemen de auto dezelfde week brengen en de auto werd nogmaals nagekeken en weer keurig voor 100% afgeleverd. Dat noem ik goede service. Al met al raad ik autobedrijf Schoenmakers aan als je op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto!

Alles naar wens

nemen de tijd voor je relex

Super fijne auto.. heel blij mee

Super fijne auto. Alleen jammer dat de auto van binnen niet goed schoon was. Vooral het plafond was vies, ik denk dat de vorige eigenaar een hond had of zo. De vlekken met de resten zaten nog tegen het plafond. Ook wat krassen binnen en buiten hadden wel wat weggewerkt kunnen worden (zoals onder aan de factuur staat) ook aan de buitenkant. Ook de ruitenwissers werken slecht.

Keuze is reuze

Heel klantvriendelijk en correct alles afgehandeld.

een uitstekend bedrijf

Mijn ervaring met Schoenmakers in de persoon van Marnix Dekkers was uitstekend en zeker een beslissende factor om er een auto te kopen.

Vriendelijk en deskundig

wij kwamen bij Schoenmakers voor eeen eerste kennismaking met een moderne auto. Onze wagens zijn 25 jaar oud. We wilde één keer een moderne wagen aanschaffen. Ik had al veel gelezen en review’s gekregen van collega’s over de Lynk&Co. Marnix heeft ons prima aangevoeld; en heeft bevestigd wat ik al dacht. We zijn helemaal bij de tijd met zo’n Lynk. Andere merken adviseerde hij ons niet, we zouden teleurgesteld worden in compleetheid. We hadden een afspraak gemaakt en hij stond ons buiten al op te wachten. Hij nam ruim de tijd om ons gerust te stellen bij zo’n grote aankoop. Nadat we onze wensen qua kleur en uitgaven limiet kenbaar gemaakt hadden, was er één Lynk favoriet. Helaas waren er later problemen rondom de administratie. Dit heeft Schoenmakers zich aangetrokken en heeft ons een duurder, jonger exemplaar aangeboden voor dezelfde prijs. Dit hebben we erg gewaardeerd.

Goede service en communicatie, nette prijs en houdt zich aan de afspraken

Tevreden over de gehele gang van zaken. Top bedrijf!

Prima schakelen met elkaar

Goed en netjes bedrijf

Onlangs een lynk gekocht en prima geholpen. Alles werd netjes uitgelegd en voorgedaan. Auto’s staan er allemaal netjes bij.

tot nu toe zijn de ervaringen goed

nette correcte zaak , aardige verkoper en een goede ervaring met onderhandelen.

perfect

alles zoals afgesproken petro gemert

Vriendelijk

Vakmanschap ,duidelijk en eerlijk

Direct antwoord. Snelle reactie.

Ze zijn wel een beetje zuinig

Super!

Goed geholpen, eerlijke voorlichting en afspraken nagekomen.

Top bedrijf

Prima bedrijf deskundige verkopers, mooie inruilprijs andere auto, daarna was de verkoopprijs van de andere auto erg interessant en was de koop nadat er nog wat puntjes op de i gezet moesten worden snel gesloten.

Alles goed geregeld

Duidelijke uitleg. Zijn al vele jaren klant tot volle tevredenheid

Heuvelberg 9

5469 NM Erp