Prima auto, prettig geholpen

Prima auto prettig geholpen

klantgericht bedrijf

Duidelijke taal van Gerard, alleen versta ik dat Brabantsje niet altijd. Goede ondersteuning, vaak telefonisch daar ik uit de randstad komt

Vriendelijk en goed

verkoopmedewerker een zeer prettige man

Leuke wagen gekocht van een zeer prettige verkoopmedewerker met de juiste dosis kennis en empathie. Kom zeer zeker voor een volgende wagen bij deze meneer terug. Hoop dat de service zo goed blijft als bij de ophaaldag, er was een mankement wat direct werd verholpen.

Klantvriendelijk en duidelijk

Vanaf het eerste bezoek tot de aankoop duidelijk verhaal, geen onzin. Na aankoop nog wat aanvullende vragen en puntjes die direct zijn opgepakt en opgelost.

Alles perfect en snel geregeld

Alles snel en perfect geregeld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Proefrit gemaakt en dezelfde dag nog met de andere auto de deur uit met inruil van oude defecte auto.

Fijn bedrijf

Voordat wij hier onze auto (Hyundai Kona) kochten hebben wij zonder problemen een aantal proefritten mogen maken. De eigenaar is erg vriendelijk en van het no nonsens type. Wat ik persoonlijk erg prettig vond tijdensde onderhandelingen over de koop. Wij hebben de auto nu 1 dag in ons bezit, dus hierover kan ik nog geen mededelingen doen.

Betaling samen overeenkomen

Vriendelijk tegen klant veel keus in verschillende prijsklassen.

Goed advies, super service ook nadat je de auto hebt gekocht

In oktober heb ik een hele mooie auto gekocht. Service is top ook nadat je de auto gekocht hebt.

Vriendelijk geholpen

De eerste indruk was een net bedrijf die de afspraken na kwam vriendelijke mensen die weten waar ze over praten

Goed en vriendelijk geholpen. Doen wat ze beloven.

Prettige sfeer om een auto kopen

Hele aankoop verliep erg prettig en alles was ook erg duidelijk. Volgende dag auto inclusief nieuwe apk op kunnen halen.

Top bedrijf. Goed ik communicatie en zeer meedenkend.

Heren zijn vriendelijk, professioneel en meedenkend. Top ervaring

De aankoop verliep vlot en naar tevredenheid

Bij de aankoop van onze Citroën verliep vlot en prettig, netjes afgeleverd.

Top bedrijf met goede service en vriendelijk personeel

Mazda CX5 gekocht. We werden vriendelijk ontvangen. De auto stond netjes gewassen klaar voor de proefrit. We wilden niet over eendag ijs maar er werd ons gezegd al komt er iemand anders voor deze auto bellen wij jullie als eerste of je nog belangstelling hebt voor de auto,dit is echt een goede service.Met afleveren van auto weer vriendelijk ontvangen en is ons alles uitgelegd over de auto.Wij raden schoenmakers auto bedrijf iedereen aan.

Top ervaring

Mijn vrouw en ik hebben een VW Tiguan Allspace gekocht bij Gérard. Waarom? Door de Prettige manier van ontvangst, duidelijk en transparante communicatie, eerlijkheid, man die zijn afspraken nakomt. De Tiguan inmiddels in ontvangst genomen. Gerard bedankt voor deze Prettige ervaring!!!

Zeer goede en vlotte service ook bij aankoop van mijn auto

Vriendelijke en vlotte verkopers. Ook bij aflevering van mijn auto goede uitleg en service. Echt een aanrader

Correct geholpen, afspraken nagekomen.

Wij hebben hier een nette occasion gekocht tegen een scherpe prijs. We zijn hierbij keurig geholpen en zijn goed in de gelegenheid gesteld om de auto van tevoren te beoordelen. Gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Ik ben zeer snel, correct en vriendelijk geholpen!

Mijn auto was dood en ik moest op vakantie. Schoenmakers heeft mij vrij snel aan een andere auto geholpen!

Zeer vriendelijk en erg goed geholpen. Tevreden met aanschaf. Klein puntje van kritiek is dat bij aflevering geen bosje bloemen was wat hier in het westen gewoon is Voor de rest heel goed

Heuvelberg 9

5469 NM Erp