Fijn bedrijf, goede service.

Na 14 jaar waren we toe aan een andere auto. Toevallig stond het type auto waarnaar wij op zoek waren dicht bij huis, in Erp. We gingen kijken, bespraken dat de auto afgeleverd zou worden met een trekhaak, afleverbeurt enz. Toen we de auto gingen halen werden we blij verrast; men had de achterruitwisser en de matten ook nog even kostenloos vervangen, zodat de auto "helemaal af" was. Sympathiek en behulpzaam team, fijne sfeer.

Betrouwbaar, eerlijke onderhandeling en vriendelijk

Ik ruilde mijn renault twingo in voor een ford fiësta. Ik kreeg een eerlijke prijs terug voor mijn oude auto en vertrok na een uur met mijn nieuwe bolide. Ik ben blij met mijn aankoop en heb na een 10 ritjes rijden nog geen gemiste gebreken opgemerkt.

fijne garage voor een occasion

ondanks een klein herstelpuntje na oplevering hebben ze dat probleemloos opgelost.

Top ervaring

Erg nette zaak en aardige werknemers. Auto werd netjes en schoon opgeleverd

Alles naar wens

Hier afgelopen maand een Ford Focus gekocht met inruil van mijn huidige auto. Schappelijk bedrijf en eerlijke prijs voor mijn auto terug gekregen.

zeer goed

goede afwerking van mijn aankoop luistert erg goed legt goed uit van div mogelijkheden

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en goede sevice

Goede, snelle en deskundig advies

Vriendelijk, deskundig, grote keuze uit vrij nieuwe tweedehandse auto's, voor een goede en eerlijke prijs, het zelfde geld voor de inruilauto. Ik kan geen negatief punt bedenken, alleen maar dat het jammer is dat Erp 60 kilometer van Tilburg verwijdert is. Maar dat is mijn probleem, maar dat heb ik er graag voor over.

Een nette garage

Keurige nette garage, die afspraken na komen. Vriendelijke eigenaar en medewerkers, die meedenken. Wij hebben onze auto 2 weken geleden opgehaald, zeer tevreden tot nu toe, hopelijk blijft dat ook. Wij zullen deze garage zeker aanraden bij bekenden.

Goed geholpen

Correct en vriendelijk

Goed bereikbaar

Gewoon een geweldig bedrijf

Vandaag samen met mijn echtgenote onze 2e auto bij Schoenmakers gekocht. We hadden wat puntjes die nog nader bekeken moesten worden en natuurlijk een stukje onderhandeling. Er wordt hier naar je geluisterd en een eventuele afwijkende mening wordt gerespecteerd. Uiteindelijk hoefden we niet lang na te denken om met dit fantastische bedrijf in zee te gaan, ook gezien onze ervaringen met een eerder aangekochte auto bij dit bedrijf.

Gewoon duidelijk en goed!

Ze staan ergens voor, draaien nergens omheen, zeggen wat ze doen en doen ook daadwerkelijk wat ze zeggen.

het goed

really nice place

Fantastisch geholpen

Vriendelijke verkoper

Goed!

Gewoon goed!

Goede ontvangst, fijne afhandeling bij aankoop.

Goed ontvangen door Wouter, niet opdringerig maar duidelijke uitleg. Daarna aankoop besproken met Gerard, was heel gezellig en no-nonsens. Voelde prima en betrouwbaar. Blij met mooie auto!

Goed bedrijf

Aardige mensen

Was goed en eerlijk.

Kort maar eerlijk contact.

Uitstekende service

Thuis gekomen stoorde de radio enorm, er werd meteen een nieuwe antenne gestuurd, toen was het probleem opgelost.

prima autobedrijf schoenmakers geeft vertrouwen.

Mijn ervaring bij de aankoop van de auto geeft vooral een vertrouwd gevoel, zakelijk in de onderhandelingen, maar toch een goed luisterend oor naar je vragen. Het bedrijf denkt met je mee. Dus een aanrader om hier een auto te kopen. mijn volgende auto zou ik weer bij schoenmakers kopen. Met de service na aankoop heb ik geen ervaring dus dat laten we open. Maar ik ga ervan uit dat dit aan gestelde voorwaarden voldoet.

zeer goed

net bedrijf doet wat ze beloven

zeer klantvriendelijk

Zelfs in de avonduren een eerste bijeenkomst

Uitstekend en prettig bedrijf.

Prima ontvangst men neemt de tijd voor je en je krijgt niet het gevoel dat er enige druk wordt uitgevoerd om iets te kopen. Prima service in geval van vragen en storingen.

Een hele prettige ervaring

Heuvelberg 9