Geweldige professionals
gostaria de deixar aqui a minha palavra de satisfaçăo para esses profissionais de exelencia.
Na sexta feira, comprei um Toyota IQ neste stand e pela maneira como fui tratado, deixo aqui o meu agradecimento.
Desde a forma como correram os primeiros contactos por telefone, ateao dia em que fechamos o negocio, năo tenho nada a dizer a năo ser que voçês sāo um espetaculo.
Sem me conhecerem de lado nenhum, praticamente fe hamos o negocio por telefone.
Quando me entregaram a viatura, esta estava espetacular em todos os niveis.
Fiz uma viagem desde a Holanda ate portugal com ela e correu tudo bem.
A viatura parece nova.
Nāo queria deixar passar esta oportunidade, para deixar tambem uma palavra de reconhecimento ao senhor Walter que foi extremamente profissional e competente.
Espero que este tenha sido o primeiro de muitos negocios que fazemos juntos
Um bem haja
Cumprimentos
Francisco Freitas
Portugal
907/5000
Ik wil hier mijn woord van voldoening achterlaten voor deze uitstekende professionals.
Vrijdag kocht ik op deze stand een Toyota IQ en voor de manier waarop ik werd behandeld, laat ik mijn dank hier achter.
Vanaf de manier waarop de eerste contacten via de telefoon werden gelegd tot de dag dat we de deal sloten, heb ik niets te zeggen, tenzij je een spektakel bent.
Zonder mij ergens te kennen, deden we de zaken praktisch telefonisch.
Toen ze me de auto overhandigden, was het op alle niveaus spectaculair.
Ik heb met haar een reis gemaakt van Nederland naar Portugal en alles is goed verlopen.
De auto ziet er als nieuw uit.
Ik wilde deze kans niet voorbij laten gaan, om ook een woord van dank uit te spreken aan de heer Walter, die uiterst professioneel en bekwaam was.
Ik hoop dat dit de eerste van vele bedrijven was die we samen doen
Een goed zijn
beste wensen