Keurig net bedrijf waar je nog met elkaar tot een mooi akkoord kan komen over de prijs, wij hebben hier een hele mooie opel mokka x 1.6 diesel gekocht

Wat besproken is, is uitgevoerd. Geen opdringerigheid. Overdracht is prima uitgevoerd.

Correct en vriendelijk. Goede service.

Mooie auto, goede prijs.

Uitstekend!

Enige maanden geleden heb ik een Landrover Discovery Sport gekocht en ik kan zeggen dat het een fantastisch bedrijf is. Goede en duidelijk zaken gedaan, geen kleine lettertjes, maar gewoon normaal zaken doen. Naast de eigenaar zijn ook de monteurs en andere personeelsleden uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ook na aanschaf al kunnen genieten van de prima service, geen enkel gezeur maar een prima service en zelfs een gratis leenauto. Aanrader voor een 2e hands goede auto!

Pragmatisch bedrijf

Prima geholpen. Geen snelle verkooppraatjes. Flexibel

Keurige garage, vriendelijk personeel, niet opdringerig. In alle rust laten ze je daar rondkijken en een ritje maken. We waren aan het twijfelen tussen Hyundai 35 of iets kleiner ix20, alle verschillen werden netjes voor ons opgezocht en de voor en tegens tegen elkaar afgestreept. Vandaag de ix20 opgehaald , weer werd er aan de aflevering alle tijd besteed door middel van uitgebreide uitleg van de auto. Wij komen zeker terug!

Zeer betrouwbaar autobedrijf

Gaf tijdens het koopproces volstrekte openheid over de auto, rij - reparatie historie. Goed afspraken mee te maken, die ze ook nakomen!

Fijne ervaring

Ik raad je aan daar een auto te kopen

Goede garage, aardig personeel

Je word aardig en deskundig geholpen.

to the point en met kennis van zaken geholpen

Goed contact met verkoper. Rustig en betrouwbaar verkoopgesprek gehad. Ik moet de auto nog afhalen maar heb alle vertrouwen.

goed geholpen door de eigenaar bij aankoop auto

Geen domme verkooppraatjes

Voelde me van het begin al op mijn gemak en wist al dat ik daar een auto zou kopen.

Goed advies, dringen niets op.

nog niks van te zeggen

tot nu toe rijd hij lekker we hebben hem pas een dag mijn vraag is er staan 2kmstanden op eentje 117.000 de andere 177.ooo wat is die 2e stand

Super Service

Een hele nette BMW 3-touring gekocht bij Gerard. Bleek na een paar dagen na aankoop een probleem te zijn met de stoelverwarming. Doordat ik 260 km verderop woon heeft Gerard besloten het onderdeel op sturen naar mijn eigen garage. Deze heeft het opgelost/gerepareerd en de rekening is door de Firma Schoenmakers betaald. Dit is nou eens SUPER! Dat je als je klant weinig hinder hebt van de situatie en dat er zo fijn wordt meegedacht. Hulde aan Gerard en zijn team. Mvg Kees

Prima en klantvriendelijk zaken gedaan

Prima en klantvriendelijk zaken gedaan.

Plezierig

Duidelijk vriendelijk

Mooi aanbod, goede uitleg, vriendelijk en wij konden de auto al vrij snel ophalen.

Net bedrijf!

Prettig zaken gedaan. Nette prijs ,vriendelijk personeel. Klein probleem netjes opgelost. Tot de volgende keer!

Afspraken zijn duidelijk en worden netjes nagekomen.

Super service

Een super autobedrijf, hebben prachtige jongen auto’s met weinig kilometers. Hebben verstand van wat ze verkopen , en service staat daar in een hoog vaandel en niks is te veel voor ze . Ben zo blij met deze nieuwe auto en raad iedereen aan om daar een auto te kopen want ik zou daar zeker de volgende keer weer een auto daar aanschaffen. Autobedrijf Schoenmakers ga zo door 👍

Heel Goed

Wij hebben onze eerst auto bij hun gekocht en zeker niet de laatste als het aan ons ligt. Ze denken met je mee en helpen waar ze kunnen. Ook kan er altijd gebeld worden als er vragen zijn. Voor ons een top bedrijf

Een mooie occasion voor een goeie prijs!

Inmiddels mijn 4e occasion gekocht bij Gerard Schoenmakers. Het is altijd fijn zaken doen met Gerard, je weet waar je aan toe bent en krijgt een eerlijke inruilprijs. Ook voor goede service ben je daar aan het juiste adres. Echt top! Wederom bedankt Gerard!

Betrouwbaar adres

Ik wordt hier altijd vriendelijk en deskundig geholpen! Wat ze zeggen doen ze ook! Nog nooit problemen gehad met de auto´s die hier zijn gekocht door ons!

Heuvelberg 9

5469 NM Erp