Krijg goede en eerlijke informatie. Prettige verkopers, die ons goed geholpen hebben.
Wij voelde ons serieus genomen. Samen in onderhandeling. Geen gelikte toonzaal met mannen in het pak, dat past meer bij ons.
Top ervaring
Prettige samenwerking. Klantvriendelijk. Auto netjes opgeleverd. Uitgebreide uitleg over de auto. Heel tevreden.
Ik had een goed gevoel
Snel en goed geholpen aan een nieuwe auto. Transparant. Redelijke prijs voor inruil.
alles naar de afspraak correct af gehandeld alleen bij thuis komst kwam ik tot de ondekking dat de auto r.a op de achter.klep,en de achter bumper schade had, en was bij gewerkt niet mooi.!!!! hat ik niet gezien bij de aankoop,en was mijn ook niet vertelt.
Mercedes C200 diesel gekocht. Keurig nette auto met historie. Prettige eigenaar waar goed zaken mee te doen. Zeker een aanrader.
Auto wordt afgeleverd volgens afspraak. Prijzen zijn vergelijkbaar tegenover anderen, nette auto's worden aangeboden.
Vriendelijke ontvangst, klantvriendelijk en denken met je mee. De gewenste auto stond klaar voor een proefrit. Na afloop en doorpraten van de ervaring, konden we thuis alles overdenken. Toen we een aankoopkeuring wilden, konden we de auto ophalen. Daarna werden de kleine puntjes doorgenomen die naar voren waren gekomen. Schoenmakers heeft alles vervolgens netjes in orde gemaakt en na een week konden we met een zeer nette en vriendelijk geprijsde auto wegrijden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Nog een klein probleempje (benzinemeter) Maar vertrouw erop dat het in orde komt