goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemoedelijke sfeer. \r\nGeen opdringerige verkopers wat ik erg positief vind.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We (mijn vrouw en ik )vinden dit een goed bedrijf.\r\nZowel de baas als het personeel zijn vriendelijk en eenvoudig wat ons zeer aanspreekt, geen poeha.\r\nOndanks dat we een auto kochten in de goedkope klasse ZONDER GARANTIE werden we naar tevredenheid behandeld en ook toen zich iets voordeet ,we hoorden iets in de motor, werd dit zeer goed opgelost.\r\nDe woorden GEEN GARANTIE werden niet gebruikt wel DE KLANT MOET TEVREDEN ZIJN en dat zijn we.\r\nAls we weer een andere auto nodig hebben gaan we eerst bij Schoenmakers kijken

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede open communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaringen met autobedrijf Schoenmakers. Brabantse gemoedelijkheid en het nakomen van toezeggingen zorgen voor een goed gevoel. De stoel moet nog omgewisseld worden voor een met verwarming maar dit komt goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooie gebruikte BMW 318D touring gekocht bij het bedrijf Schoenmakers voor een nette prijs. \r\nThuis kwam ik echter voor een onaangename verrassing te staan. Er bleek nl. geen cruise control op mijn mooie nieuwe BMW te zitten, terwijl hier wel mee was geadverteerd. Direct telefonisch contact gezocht met de firma Schoenmakers. Die erkende de fout & beloofde mij het op te zullen lossen. Kreeg meteen het gevoel dat het goed zou komen. Omdat het even duurde voordat ik een gaatje in mijn agenda kon vinden om de 100 km op en neer naar Schoenmakers in Erp te maken, heb ik de auto nog even bij mijn eigen garage laten checken. Die was positief. Meer dan een mistlamp die een beetje los zat kon hij niet vinden. \r\nSchoenmakers heeft het installeren van de cruise control uitbesteed aan een BMW specialist (Verijeken in Beek en Donk) op 10 minuutjes rijden. Die heeft gister de cruise control netjes geïnstalleerd. De rekening van toch 350,- heeft hij naar Schoenmakers in Erp gestuurd. Topservice! \r\nVervolgens nog even mijn mistlamp laten vastzetten bij Schoenmakers en de eigenaar een hand gegeven en bedankt voor de nette afhandeling. \r\nWaarschijnlijk zien ze me daar over een jaar of 5 a 6 weer terug voor de aankoop van mijn volgende auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf net bedrijf, alles volgens afspraak verlopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring bij garage schoenmakers was gewoon weg goed. Ben er heel goed geholpen door Wouter. Bij de aankoop van onze auto. Dank daar voor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk bedrijf, goed geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom een autobedrijf om naar terug te gaan.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig advies en goede prijs

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed deskundig bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.fijn geholpen niet opdringerig .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meteen vertrouwd gevoel , bij eerstr bezoek !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een nette en vriendelijke ontvangst. Men nam ruim de tijd voor je. Een mooi en ruim aanbod aan auto\'s en gunstig geprijsd. Problemen na de aankoop werden zonder meer verholpen. Er werd een tijdelijk auto aangeboden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zelfs als er iets is lossen ze alles voor je op, een pluim!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Scherpe en realistische prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg op welke wijze zij auto\'s inkopen. Mijn indruk was dat service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Heuvelberg 9

5469 NM Erp