voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf IK ben zeer vriendelijk, goed en deskundig geholpen. Men nam alle tijd voor me. Na het sluiten van de koop werden ook de afspraken m.b.t. puntjes die nog gedaan moesten worden aan de auto en de aflevering netjes nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn vorige verhaal over dit bedrijf heeft een staartje gekregen.\r\n\r\nIk heb op uitnodiging weer een bezoek aan dit autobedrijf gebracht.\r\n\r\nOnderhandelingen zijn gewoon voortgezet en ik kreeg nadrukkelijk te horen dat eea berustte op een misverstand gezien de weinige tijd die wij hadden na het eerste bezoek aan dit bedrijf vanwege een afspraak elders.\r\n\r\nVervolgens is er snel een deal tot stand gekomen die voor beide partijen bevredigend was.\r\n\r\nDe aflevering van de auto was verder goed en aanvullende vragen werden goed beantwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig en behulpzaam.Mooie en nette betrouwbare auto\'s. \r\nZeker een reden om het aanbod van auto\'s te blijven volgen voor mogelijk aankoop voor onze klanten. Volvo Garage Bosscha Langezwaag friesland

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke ontvangst, giga aanbod en proefritten netjes en snel geregeld. Echter als het op inruilen aankomt is er er weinig tot geen professionaliteit te bekennen.\r\nEr moest iemand anders benaderd worden en teruggebeld over een inruiler die uiteindelijk 500 euro zou opleveren.\r\nHet kortingsbedrag dus bij geen inruil!\r\n\r\nHier ben ik op afgeknapt en ga dus elders zoeken, de groeten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige ontvangst en duidelijke uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er was alle keren dat wij er waren te weinig personeel aanwezig waarvoor we soms langere tijd moesten wachten. \r\nWe moesten afleverkosten betalen maar we konden maar 100km met de tank rijden en de auto was zowel van binnen als van buiten lang niet schoon. Ik moest de vooruit van binnen meteen poetsen omdat er 1 vette laag op zat.\r\nWe hadden de auto gekocht met winterbanden en zonder overleg lagen er bij het ophalen zomerbanden op wat daarna wel weer terug gedraaid werd na communicatie daarover. \r\nDe achterbumper werd gespoten maar na het spuiten zat er nog steeds een klein \"deukje\" waar de lak vanaf was

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig en vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze tweedehandse auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierige en nette bediening.\r\nAfspraken worden nagekomen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima autobedrijf. Eerlijk en komen gemaakte afspraken goed na. Goede service en garantie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig geholpen met de zoektocht naar onze nieuwe auto. Men neemt de tijd voor al je vragen en wensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snel , helder, correct, klantvriendelijk,eerlijk no nonsense bedrijf.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uiterst vertrouwd komt dit bedrijf over\r\ninmiddels door de jaren heen verschillende auto\'s gekocht\r\nAltijd alles correct verlopen\r\nPrijs-kwaliteit heel prettig\r\nGarantie afhandeling altijd prettig en duidelijk\r\nGekwalificeerd garaepersoneel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot in zuid limburg is bekend geworden dat in Noord Brabant autobedrijf Schoenmakers zit.\r\nDit bedrijf heeft de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd.\r\nIk diende mij aan zonder afspraak en werd zeer vriendelijk ontvangen\r\nKwaliteit van de occasions zeer goed.\r\nBinnen een half uur was de koop gesloten,\r\nTot heden ben ik nog zeer enthousiast mooie en goede auto gekocht. top service\r\nGeeft veel vertrouwen en prettig milieu\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en behulpzame mensen.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke ontvangst en behandeling en een goede aanbieding gekregen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedoeling zal allemaal wel goed zijn maar wij stonden gelijk met pech en zonder brandstof.\r\nHadden afgesproken dat er brandstof zou worden getankt bij afhalen.\r\nAuto werd ook te warm en pechhulp er maar bij laten komen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een uiterst vriendelijk gesprek kwamen we een inruil\r\nprijs overeen voor mijn auto en kochten we een gebruikte Citroen C4 Picasso. Deze kon op de afgesproken dag worden gehaald en we waren goed te spreken over levering e.d. Na enige dagen bemerkte ik dat de airco niet werkte en de a.b. van de deurvergrendeling eveneens niet. Schoenmakers stemde in met mijn voorstel om dit ter plaatse te laten \r\nrepareren. Dat is pas service, geweldig! Petje af voor dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top betrouwbaar aardige mensen en professional

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk en toegankelijk personeel, fijne plek voor eerlijk advies en een goeie koop!

Heuvelberg 9

5469 NM Erp