goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben de auto nog maar kort, zijn tevreden en het voelt goed.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom hier al jaren en reeds meerdere auto\'s\r\nGekocht. Super service klant vriendelijk altijd behulpzaam.\r\nZo ook voor het onderhoud. Ga zo Door top bedrijf!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een Volvo V60 gekocht die er fantastisch uitziet en tot nu toe heerlijk bevalt. Daarnaast een redelijke prijs ontvangen voor mijn inruil auto. \r\n\r\nVragen voor en tijdens de koop zijn netjes afgehandeld en de wagen is goed afgeleverd.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen die graag voor je klaar staan.\r\nService is echt goed.\r\nVoor zowel de ingeruilde auto en de aangekochte auto een goede prijs!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf correct , betrouwbaar en betaalbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht en auto ingeruild. Goede prijs voor beide. \r\nGekochte auto, volvo v50. \r\nHelaas werkte de cruisecontrol niet.\r\nNa overleg met Schoemakers is er naar een oplossing gezocht ( zat in de software) en gevonden.\r\nPrima service, en heel vriendelijk.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke ontvangst.\r\nAfspraken met betrekking tot de aflevering goed nagekomen.\r\nGérard en Rob zijn erg klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben pas Mercedes C klasse gekocht bij Schoenmakers en al bij aankoop werden we heel netjes geholpen en de deal was snel en naar tevredenheid rond. De eerste dagen bleek er een vervelende rammel in de auto te zitten en hier Gerard over ingelicht. De auto is een dag terug geweest,we kregen netjes een leenauto en de klacht werd netjes verholpen. ( probleem bleek een schokbreker te zijn ) Schoenmakers auto\'s heeft allemaal nette en mooie auto\'s staan en is absoluut een aanrader.\r\nWij zullen bij een volgende auto weer zeker in Gemert komen kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en degelijk en betrouwbaar

• Service N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eigenaar is een zeer vriendelijke man, met veel kennis!\r\nTeam Schoenmakers, hartelijk dank! Bij een volgende aankoop kom ik zeker bij jullie terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk bedrijf met goede (after)service en klant gerichtheid. Zeer fraaie auto\'s tegen gunstige prijzen. Goede recensies die ik op Internet gelezen had, hebben mij naar dit bedrijf doen komen en ze blijken te kloppen, een aanrader wat mij betreft! Ik ben tevreden met de onlangs aangeschafte auto waarbij ik eveneens mijn occasion gunstig heb kunnen inruilen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb er nu 4 auto\'s gekocht en ben tevreden over de wijze waarop je hier behandeld wordt. De mensen zijn vriendelijk en denken met je mee. Autorijden is en blijft een dure hobby, maar de prijzen zijn in mijn optiek zeer reëel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke toenadering geen gepush eerlijk deal kortom top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, eerlijk en service-gericht.

Heuvelberg 9

5469 NM Erp