perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf oktober 2012 C4 grand picasso gekocht. Prijs was scherp. Er waren wel 2 aanbieders in Nederland die nog paar honderd euro goedkoper waren. Maar bezoek, gesprek en deskundigheid maakten dat we hier kochten. Afgelopen 7 maanden 2 dingen aan de auto gehad. De eigenaar denkt mee en helpt mee op te lossen (in maart met een storing). En vandaag met 4 slotbouten die gratis zijn verwijderd (omdat de sleutel weg was). Een zeer tevreden klant. Ik koop hier mijn volgende auto weer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaring met autobedrijf Schoenmakers. Na aanschaf van de auto was na twee maanden de koppeling stuk. Autobedrijf Schoenmakers heeft ons hier een perfecte oplossing voor geboden.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk!\r\nUitstekende service!\r\nRecht door zee en ervaren als zeer betrouwbaar!\r\nDenkt fantastisch mee in het vinden van oplossingen!\r\nGoede prijs-kwaliteit verhouding!\r\n....zeer tevreden met onze A6!!!\r\n\r\n

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer vriendelijk\r\ngoede service\r\ngoede auto\r\ngoede inruilprijs\r\nkomt niet veel meer voor

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!!! geweldige service!!! We hadden een paar dagen van tevoren een afspraak gemaakt voor het bezichtigen van onze c4. Bij aankomst bleek het achterlicht kapot en dat werd meteen vervangen. Toen ik wilde betalen bleek dat ik was vergeten om het bedrag van m\'n spaarrekening naar de gewone betaalrekening over te boeken. Daar werd niet moeilijk over gedaan, ik mocht een kopie van id-kaart en het vrijwaringsbewijs achterlaten en de auto meenemen. Dát noem ik nog een service en vertrouwen!!! Kortom ik zou deze dealer aan al mijn vrienden aanbevelen en zelf weer naar hem terug gaan als ik weer een auto nodig heb.Ook voor de inruilwagen kreeg ik een mooie prijs terug.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 25 april 2003 ruilde ik bij deze garage mijn fiat panda in voor een citroen berlingo.\r\nIk kocht zonder garantie, maar mij wer er wel bij verteld dat als er iets was ik mij maar moest melden en alles zou opgelost worden.\r\nThuisgekomen met de nieuwe auto 100 km verder in Kerkrade constateerde ik enkele zaken waardoor ik zeer ongerust werd.\r\nNa een telefoontje met gerard de eigenaar van dit bedrijf kreeg ik van hem toestemming om alle zaken volledig te laten repareren bij mijn bekende garage in Limburg.\r\nDe rekening kon dan naar Gemert gestuurd worden.\r\nDe kosten van reparatie bedroeg ca 2000 Euro.Niet te geloven bijna, maar na 2 dagen had de garage zijn geld\r\nDeze service had ik nog nooit meegemaakt\r\nVoortreffelijk en ongelooflijk.\r\nTer verduideling waarom dit grote bedrag. De LPG werkte niet naar behoren en ik kreeg een gloednieuwe LPG ingebouwd met 2 jaar garantie.\r\nIk hoefde nergens voor te zeuren maar dhr Schoenmakers nam zelf het initiatief tot reparatie.\r\nIk geniet nu dagelijks ca 150 km van mijn Berlingo en mijn volgende auto komt weer uit gemert bij garage Schoenmakers.\r\nIk vind mij zelf best een kritische klant maar de service hier overtrof alles.\r\nWie hier geen auto koopt is onverstandig\r\nMooie auto,s voor een redelijke prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zocht een andere auto en vond via internet een goede aanbieding. Hiervoor moest ik wel 140km rijden. Een afapraak om \'s avonds te kijken was geen probleem. Vriendelijk ontvangst en er werd ruim tijd uitgetrokken om samen een testrit te maken. 3 dagaen later stond de auto glimmend te wachten. Prima bedrijf met goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!!!!\r\nAuto gekocht er waren toch een paar dingen met de auto niet in orde.\r\nHierover met Gerard gebeld , er werd toen niet over problemen gepraat maar over oplossen.\r\nDit gezegd zo ook gedaan afspraak gemaakt en alles opgelost onder garantie.\r\nKortom een autobedrijf waar het woord SERVICE ook echt iets betekend.!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf via gaspedaal zocht ik reeds enkele weken naar een geschikte gebruikte auto.\r\nTelefonisch kwam ik in contact met gerard Schoenmakers, de eigenaar van dit bedrijf.\r\nMeteen viel mij de vriendelijkheid op en de tijd die hij voor mij nam.\r\nHij overtuigde mij meteen en ik ondernam meteen de 110 kilometer lange reis naar dit bedrijf.\r\nIk ontdekte dat hij de geschikte auto voor mij in voorraad had.\r\nHet inruilen ging ook uiterst plezierig en duidelijk.\r\nEen dag later kreeg ik de gekochte auto afgeleverd.\r\nAllemaal zeer vriendelijk, duidelijk en eerlijk.\r\nNadat ik de auto een dag in mijn bezit had ontdekte ik de after sales werkelijkheid. Dhr Schoenmakers belde mij op en vroeg of alles naar wens was.\r\nBeter kan niet.super service-vriendelijk en alles na komend wat beloofd wordt.\r\nSuper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Andere auto gekocht Citroen c4 Picasso.\r\nAuto dag of 4 in bezit dik tevreden over alles.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne persoonlijke aandacht voor de klant, luisteren goed naar de wensen van de klant, en proberen daar aan te voldoen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er is een ruime keuze uit Citoen C4 modellen. Je wordt vakkundig en vooral prettig geholpen. Hier neemt men nog de tijd voor een klant.\r\nIk kan dit bedrijf dan ook ten volste aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf! Goed geholpen, vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de auto nog niet (wordt aanstaande donderdag afgeleverd), maar voor zover ik de medewerkers kan beoordelen; super vriendelijke mensen, ze denken met je mee en samen kwamen we tot een goede deal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat staat er een geweldig mooie auto, een Citroën C5 Tourer, bij ons op de oprit; het is echt genieten.\r\n\r\nGerard, het was een verademing om met jou zaken te kunnen doen; geen dubbele agenda, geen onnodige kosten omdat er een dure showroom moet worden betaald maar een ongelooflijke open en eerlijk manier van handelen. Meedenken en zoeken naar een plaatje waarin iedereen zich kan vinden. Geen gezeur over punten en komma\'s. \r\n\r\nVoor ons geen enkele twijfel; de volgende keer staan we weer bij jou op de stoep!\r\n\r\nBedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had via Autotrack.nl een Ford Focus C-Max gevonden bij Autobedrijf Schoenmakers B.V. te Gemert. Dit was voor mij wel ver rijden vanaf Almelo, maar meer dan de moeite waard. Ik werd vriendelijk ontvangen met een heerlijk bakje koffie. Na een gezellig gesprekje, eerst een proefrit gemaakt in de bewuste auto. Ik had al gemeld dat ik kwam, dus de auto stond al klaar. De auto stond er keurig bij. \r\nAlles ging erg gemoedelijk en op basis van wederzijds vertrouwen.\r\nErg fijn zaken gedaan zonder poespas, lekker no-nonsense en eerlijk.\r\nIk heb de auto direct gekocht en meegekregen. Nu een week later heb ik nog geen seconde spijt gehad!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vorig jaar heb ik bij schoenmakers een hele mooie witte volkswagen caddy tdi 1.9 gekocht,in eerste instantie waren we heel erg tevreden over de prijs en het uiterlijk van de auto.\r\n\r\nnu een jaar later heeft de auto een nieuwe apk keuring gehad en op dat moment kwam er een hele waslijst naar boven wat er allemaal mis was met de auto, waarop ik vroeg aan de monteur of dat allemaal in een jaar tijd heeft kunnen gebeuren? waarop de betreffende monteur beantwoorden dat dat erg onwaarschijnlijk is.\r\n\r\n

Heuvelberg 9

5469 NM Erp