voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, ze doen wat ze zeggen, geen loze praatjes

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf autobedrijf Schoenmakers is voor ons als ondernemer de juiste partner.\r\nhet bedrijf doet altijd zijn uiterste best om de klant tevreden te stellen. wij als ondernemer doen dan ook graag zaken met het bedrijf, waar wij uit ervaring altijd weer tevreden zaken doen, gezien de eerlijkheid en goede serves.

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben onze auto ingeruild en we kregen er een eerlijke prijs voor terug, en we mochten onze nieuwe aanwinst gelijk laten keuren door een ander bedrijf. Al met al Gerard komt zeer betrouwbaar over en als we de volgende keer een andere auto willen, slaan we hem zeker niet over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 6 weken geleden een C4 Grand Picasso gekocht, naar alle tevredenheid. Werd netjes afgeleverd en nette prijs voor betaald. \r\nIk zag gisteren een C4 die ik eigenlijk liever wilde hebben, mocht van Gerard proefrit maken (is daar sowieso nooit een probleem, gaat allemaal gemoedelijk en op vertrouwen) en heb wederom goed zaken kunnen doen. Voor een redelijke meerprijs mijn auto weer ingeruild. Hier kun je gewoon goed en eerlijk zaken doen zonder dat je je bekocht voelt. Kan dit bedrijf iedereen aanraden, mijn vader is inmiddels ook langs geweest en is daar ook goed geholpen en geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een gebruikte auto gekocht die na enkele dagen een aantal gebreken vertoonde. eerst geprobeerd om het te repareren maar de auto bleef het niet goed doen. uiteindelijk kostenloos omgeruild tegen een andere auto.\r\nSUPERSERVICE!!! bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto opgehaald zag er als nieuw uit rijd subliem alles zeer netjes afgehandeld zeer net bedrijf\r\nzeer aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf No nonsens\r\n\r\n
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf slecht krijg geen reactie terug over aanvraag van een CITROËN C4 Picasso en in ruil auto [men zegt heeft 40 CITROËN C4 Picasso staan]wat een SERVICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage zit niet om de hoek. Ik woon in Groningen. Pas in de auto stappen als er een indicatie voor de inruilwaarde kwam. En die kwam er. Een aanbod dat staande gehouden werd ter plaatse. Een man van woord dus. We werden erg zorgvuldig begeleid en kregen het gevoel dat er goed met ons meegedacht werd. Dat zie je niet bij elke autohandelaar...

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staat erg open voor de wensen van de klant en probeert een passende oplossing te vinden !!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, duidelijke afspraken,en komt zijn afspraken ook na

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een deskundig autobedrijf waar men staat voor de auto`s die ze verkopen. Wij hebben een auto gekocht met 1 maand garantie, tijdens deze periode is de gekochte auto voor reparatie terug gegaan. tijdens deze periode hebben wij een leenauto meegekregen.\r\nDe reparaties zijn onder volledige garantie uitgevoerd.\r\nTop!! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen. Auto netjes afgeleverd. We hebben vertrouwen in de service.

Heuvelberg 9

5469 NM Erp