goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen reeds jaren bij autobedrijf schoenmakers, en hebben al meerdere auto\'s gekocht, een zeer goede service en goed advies,\r\nHet is niet bij de deur maar zeker de moeite om indien er iets is altijd terecht kunnen en alles netjes opgelost/gerepareerd wordt.\r\nEen aanbeveling dus.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pas een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en uitgerekend op de dag dat ik mijn auto op wil halen begeeft mijn inruiler het.Garage opgebeld die mij opgesleept hebben en het is netjes afgehandeld.\r\nKortom super service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed bedrijf \r\nik heb in januari een golf 5 gekocht maar daar had ik acterafvi\\a niet zo\'n goed gevoel bij en heb gevraagd of ik hem kon inruilen voor een skoda octavia en die bevalt nog steeds prima heerlijke auto\r\nen netjes en gemoedelijk behandeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al voor de 4e keer een auto gekocht bij Gerard Schoenmaker in Gemert.\r\nDit ondanks de afstand van 50 km. Onze zeer positieve ervaringen van afgelopen jaren werden ook deze keer weer bevestigd. Dit ondanks de pech dat na de garantieperiode er een onvoorzien mankement aan de bedrading ontstond. Dit was voor zowel koper als verkoper niet te voorzien. De hulp en adequate oplossing van Gerard zorgde ook nu voor een goede reparatie. De behoorlijk grote kosten die deze reparatie met zich meebracht heeft hij voor het grootste deel voor zijn rekening genomen. Niet alleen de prijzen en de service zorgen ervoor dat het een zeer klantvriendelijk bedrijf is maar ook de vriendelijkheid, begrip en hulpvaardigheid zorgt ervoor dat het woord klantenbinding echt betekenis heeft.\r\n\r\nGerard en zijn medewerkers,\r\ndank je wel en tot een volgende auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Najaar 2010 Mercedes-Benz 180 C station gekocht. Ik heb ook het onderhoud van de auto bij dit bedrijf ondergebracht. Men is klantvriendelijk en houdt zich aan gemaakte afspraken. Is er een probleem dan doet men niet moeilijk, altijd tijd om even te kijken. Ik raad iedereen aan hier een auto te kopen en zal zelf bij een nieuwe aanschaf dit bedrijf bezoeken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf verscheidene problemen met de auto maar zelfs na een jaar precies dezelfde service als in het begin, zonder probleem. Wat ze zeggen doen ze, eerlijk en oprecht een zekere aanrader als je een verkoper zoekt die waar bied voor je geld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In februarie 2011 een auto gekocht met 3 maanden garantie, en garantie is hier dus ook echt garantie, de service die wij tot nu toe hebben gehad is super!!!\r\nWij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die een goeie gebruikte wagen zoekt bij een betrouwbaar bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf is betrouwbaar. Heb in december 2010 een gebruikte auto gekocht en deze voldoet nog steeds.\r\n\r\nBij onderhoud en/of reparatie is er altijd een leenauto tot je beschikking. Het bedrijf zal ten alle tijden voor zorgen dat de auto gerepareerd wordt tegen zo laag mogelijke kosten maar wel veiligheid en betrouwbaarheid in acht nemend.\r\n\r\nAfspraken zijn afspraken en deze worden dus ook nagekomen. Ze hebben altijd tijd voor je en geven ten alle tijden een reeel beeld van hoe lang een onderhoud en/of reparatie duurt.\r\n\r\nDe gegeven scores spreken voor zich.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Banden vervangen
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk een bedrijf gevonden waar het klopt. Verkoper is de eigenaar weet waar hij over praat, goed en betrouwbaar gevoel.\r\nZeker aan te bevelen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aankoop gebruikte auto onduidelijk probleem met deurvergrendeling gehad.\r\nDoor autobedrijf schoenmakers is net zolang gezocht totdat probleem opgelost was. Prima service....

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en zeer betrouwbaar!!

Heuvelberg 9

5469 NM Erp