Ik heb hier mijn auto gekocht en ben erg tevreden.

Zoals altijd zeer goede service bij de aanschaf van mijn nieuwe auto

Zoals altijd zeer goede service bij de aanschaf van mijn nieuwe auto

Goede garage, eerlijk en betrouwbaar!

Ze komen hun afspraken na.

Gemoedelijk, betrouwbaar en snel

Zeer vriendelijke ontvangst, duidelijk verhaal, reëel inruil en scherpe Aankoopprijs

Goed en vriendelijk geholpen

Prettig bedrijf met vriendelijk personeel

Fijn te woord gestaan en eerlijke prijs overeengekomen.

Netjes en goed

Ik ben netjes behandeld en goede service. Heb geen spijt van mijn aankoop de auto bevalt goed. Wacht alleen nog op een matten set. Maar dat komt ook goed is mij verzekerd. Hoop met deze auto een aantal jaar vooruit te kunnen en als de wagen op is kom ik zeker weer aan.

Alles prima

Top bedrijf

Goede service en hele vriendelijke mensen

perfect

heel fijn mee denken met de klant

Vriendelijk,snelle en goede service

Vriendelijk ontvangen en alle tijd gekregen om de auto te bekijken en gelijk een proefrit te maken. Eerlijke prijs voor de inruil gekregen en de nieuwe auto netjes gewassen en gepoets afgeleverd

Heel goed

Goed behandeld en heel tevreden.

Vri

Vriendelijke en vrijblijvende ontvangst in een uitgebreide showroom, waar je op je gemak eens rond kunt lopen op zoek naar een voor jou geschikte auto

Zeer prettig bedrijf

na lange zoektocht was de keuze duidelijk. het wordt een mercedes. maar welke? nou, de manier zoals dit bedrijf omgaat met klanten heeft voor ons de doorslag gegeven om hier onze nieuwe auto te kopen. zeer vriendelijke verkoper die je de tijd en rust geeft om rond te kijken. behandeld vragen keurig en netjes en nadat eenmaal de handtekening is gezet wordt de service eigenlijk alleen maar beter. de afhandeling van de verkoop en de ontzettend prettige hulp maakt onze koop ervaring alleen maar beter. denken heel fijn met je mee en zorgen er voor dat je 100% tevreden de deur uitloopt.

Mooie Mazda CX-5 gekocht voor een mooie prijs en oude auto goed ingeruild. Aflevering was zoals het hoort, prima dus.

Op zich goed geholpen

Maar kwam er na de onderhandelingen pas achter dat er een set winterbanden onder de auto lag omdat de Nissan Qasqai geïmporteerd was uit Denemarken. Waar ik in Nederland toch sterk de voorkeur heb voor all weather banden. Winterbanden slijten namelijk veel sneller en remweg word ook stukken minder. En dat ik redelijk wat extra geld heb bij betaald voor 6 maanden volledige garantie. Terwijl er vanuit Nissan Nederland nog gewoon 3 jaar garantie op zit. Dus dan is een extra pakket van ruim 700 euro NIET nodig lijkt me. En misschien wel overbodig Verder goed geholpen, maar door deze 2 puntjes kom ik op een krappe voldoende.

Goed geholpen

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, correct geholpen bij het kopen van een nieuwere auto. Was duidelijk in de uitleg en een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een auto.

Levering Auto

Wij hebben een zeer prettige en serieus contact gehad. De service na de aflevering was helemaal prima.

vriendelijke en vakkundige medewerkers

Afspraken worden snel ingepland. Alles in overleg. Vakkundig, vriendelijke eigenaar en medewerker.

perfecte service

snel en hele fijne service

Eerlijk bedrijf

Ik heb hier al menig auto gekocht en steeds ook daar in onderhoud gehad. Eigenlijk geen slechte ervaringen. Altijd vriendelijk te woord gestaan, altijd eerlijke deals, normale prijzen, geen verrassingen.

Goede service en vriendelijk personeel.

Snel en correct geholpen. Auto ziet er weer top uit!

Goede, vriendelijke en betrouwbare service

Luuk heeft ons erg goed geholpen. Hij geeft je een prettig gevoel en dat is met name bij een autobedrijf erg fijn. Succes Luuk met je studie!

Heuvelberg 9

5469 NM Erp