Zij staan altijd klaar indien nodig en je hebt te maken met vriendelijk en behulpzaam personeel. Toch, als je vanaf Ermelo naar de garage rijdt moet je eerst naar de rotonde in Harderwijk; dat vind ik het enige nadeel.
Fijn bedrijf waar je met problemen snel terecht kunt en goed geholpen wordt.
Betrouwbaar, toegankelijk, denkt goed mee. Heeft weleens wat teveel te doen en daardoor gaat niet altijd alles in een keer goed.
Klantvriendelijk, meedenkend, professioneel, goede service.
Een gedegen en betrouwbaar adres voor aanschaf van een 2e hands auto, regulier onderhoud en apk. Van harte aanbevolen!
gewoon goed en prettige mensen.
Mijn ervaringen zijn zeer goed. Het bedrijf is klantvriendelijk, professioneel, servicegericht en flexibel. Ze denken mee en en zijn oplossingsgericht.
Ik maakte voor de eerste keer gebruik van deze garage, na goede ervaringen van familieleden. Alles prima verlopen, ook een aanmerking op de rekening werd meteen tot volle tevredenheid opgelost.
in een woord Prima
Wij komen al jaren bij Mazier en zijn bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en de betrouwbare monteurs!
Het is de beste garage die ik tot nu toe gehad heb. Fantastische service, zeer klantvriendelijk. Gericht om mensen echt te helpen en niet te besodemieteren. Daar zouden heel veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Persoonlijke service klant gedreven volgens afspraak.
Top!!!!
Vriendelijk, meedenkend en zeer betrouwbaar bedrijf
Fantastisch!
Al onze voertuigen (4 stuks) zijn in onderhoud bij dit bedrijf.
Heel fijn bedrijf, staan altijd klaar om de dingen zsm voor je te doen, op te lossen. Een aanrader!
bedrijf dat met je meedenkt