goede service, goed behandeld

Met dank aan de goeie uitleg en instructies ben ik zelfverzekerd mijn rijexamen in gegaan. Ik raad deze rijschool zeker aan!

goede service, goed behandeld

Prima service en prima rijlessen, zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

Als je zelfverzekerd in de auto wil zitten na het behalen van je rijbewijs, ben je hier aan het goede adres. Arjen leert je echt rijden. Ik volgde de RIS, en daarmee leer je stap voor stap rijden. Arjen houd zich aan de stappen zodat je je goed kan voorbereiden en kan oefenen in de auto. Verder is Arjen nooit boos als je een fout maakt en dat vond ik erg prettig. Ik vind hem de beste in Haarlem!

goede service, goed behandeld

Arjen heeft mij op deskundige wijze geholpen met het leren autorijden en met het ver voorruit kijken/routescan. Wanneer ik iets niet goed begreep werd het uitgelegd op een rustige manier. Net zolang totdat ik het wel begreep. Ook tijdens het lessen door werd er wel eens een grapje gemaakt, wat ik zelf wel erg ontspannen vond. Kortom.. een erg postieve ervaring met deze rijschool!

voldoende, een redelijke ervaring

De rijlessen zijn goed alleen is het belachelijk dat die lesgeeft met parkeersensoren hierdoor kan je er uiteindelijk niks van!

goede service, goed behandeld

Arjen is een fijne rij instructor die geduldig is en de tijd neemt om dingen uit te leggen aan je. Ook als dit betekend dat hij dit vaker moet herhalen. Ook oefent hij allerlei dingen die jezelf ook in de praktijk ook tegen kunt komen en is hij meedenkend in problemen waarbij je tijdens het rijden tegenaan loopt.

perfect, zeker aan te bevelen

Top rijschool! Bij meerdere rijscholen les gehad maar bij alphenaar pas echt het gevoel dat de leraar goed les gaf.

goede service, goed behandeld

Ik ben erg blij dat ik voor rijschool Alphenaar heb gekozen. Tijdens mijn rijlessen bleek dat ik rijangst had voor de snelweg. Gelukkig is Arjen hierin ook gespecialiseerd, zodat ik gelijk goede begeleiding kreeg. Maar ik kan iedereen, met of zonder rijangst, rijschool Alphenaar van harte aanbevelen!

goede service, goed behandeld

Gezellige rijlessen met rustige en goede uitleg.

goede service, goed behandeld

Goede ervaring met deze rijschool. Rijinstructeur is vriendelijk en heeft veel geduld met mensen die wat meer moeite hebben met rijden!geeft duidelijke uitleg en sluit aan bij de wens van de klant.Is ook erg flexibel in afspraken maken. Dankzij deze man rij ik nu zonder angst en met plezier op de weg!

bla bla

Caninefatenstraat 65