Een topper onder de autogarage’s!

Een autogarage, waar aandacht voor de wensen van de cliënt en deskundigheid met betrekking tot werkzaamheden hoog in het vaandel staan. Voel me gehoord en adequaat geholpen om met mijn auto weer veilig de weg op te kunnen gaan. Ronduit een garage waar betrouwbaarheid en deskundigheid er nog toe doen en alles tegen een eerlijk tarief!

Uitstekend bedrijf!

Super service, klantvriendelijk, professioneel en fijne communicatie!

correct, vriendelijk en adequaat

verder weinig te melden

Prettig en open

Acurate informatie over de aangeschafte auto. Eerlijke prijs voor inruilauto. Directe pechhulp na schade bij wegrijden met nieuw auto. Kortom prima service!

Top service

Vriendelijk personeel, ze nemen de tijd voor je

Helemaal top.

Fijne mensen om zaken mee te doen. Snelle afhandeling en zorg voor het product/auto. Vakkundig advies Nette zaak Goede service.

topservice

Ik kom al jaren bij peters van neijenhof altijd goed geholpen en goeie service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader voor onderhoud en aankoop.

Altijd top service

Er word altijd op een nette manier gezorgd voor een passende oplossing voor je probleem en ze zijn weer een tevreden klant rijker.

Altijd behulpzaam, meedenkend en professioneel!

Kom hier al jaren. Ik hoef geen andere.

Service gericht.

Een warm bad vanaf het begin. Alles is gericht op het tevreden stellen van de klant. Geen onzinverhalen en verkooptrucjes. Gewoon het eerlijke verhaal.

Autobedrijf Peters van Nijenhof is top.

Al diverse auto's bij Peters van Nijenhof gekocht, ondanks dat ik niet in Arnhem woon. De persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid zijn van ongekende klasse. Ik ben er zeer tevreden over.

Vriendelijke mensen

Super fijne gerage!

Super fijne gerage

Erg tevreden!

Ik heb een auto gekocht bij dit bedrijf en ben erg tevreden over de aflevering, de service en de nazorg!

Professioneel deskundig en betrokken vakmensen! Echt fijne garage

De betrokkenheid en kundigheid is opvallend, zo blij met deze garage, zou het iedereen aanbevelen

Fijne en vriendelijke eigenaar met een passie voor auto’s.

Goeie service! En neemt echt de tijd voor zijn klanten. Fijne man!!

Super snel en netjes geholpen , top

Ik stond met een lekke band en dezelfde middag hebben ze nieuwe banden op mijn auto gezet omdat deze ook echt versleten waren. Kreeg een leenauto mee, geweldige tevreden mee.

Geweldig altijd wordt je snel geholpen

Of ik met mijn personen auto of bus kom ik wordt indien nodig direct geholpen of er wordt snel een afspraak ingepland

goede en eerlijke behandeling als klant

Ik kwam zonder enig idee wat ik wilde, ik werd meteen geholpen er werd ook met me meegedacht. uiteindelijk heb ik de auto gevonden die ik zocht voor een eerlijke prijs.

Top!!

Super fijn geholpen! Klantvriendelijk! Meedenkend en mijn auto toch nog super snel terug!

Wat een fijn bedrijf!

Ik ben bijzonder tevreden over de service en kwaliteit van BCS Peters van Nijenhof!!! De aankoop, service en nazorg kan niet beter!!! Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan! ⭐️

Top !!

Heel blij mee , snelle service word snel gehandeld en doorgepakt top mannen

Perfecte diagnose, deskundige monteur

Ik had problemen met mijn auto, twee andere auto bedrijven konden het niet oplossen. Ik bracht de auto om 11.00 uur en om 14.00 uur was de auto klaar. Het bleek een slecht contact te zijn. Peters van Nijenhof dankjewel en tot de volgende keer. Gert van de Valk

Andere definitie van service.

Afspraak via de bcs website gemaakt tijd 09:05 keuring duurt 45 min. Bij afgifte auto krijg je bericht auto klaar kan dus niet wachten.Telefoon ruitenwissers vervangen ik heb ze besteld na 13:00 uur binnen we bellen u.Kreeg niet de gelegenheid te vragen wat de kosten zijn.Wederom telefoon auto is klaar en goed gekeurd,maar eens gevraagd wat de kosten zijn van de ruitenwissers voorruit €58,-. Ik beveel het aan ,maar er kan beter gecommuniceerd worden over de kosten.

Geweldige service, al jaren zeer betrouwbaar

Top afwerking en zeer goed advies over het herstellen van de schade van mijn auto. Al jaren zijn mijn auto('s) goed onderhouden zonder dat het allemaal té veel moet kosten.

Papenkamp 17

6836BC Arnhem