perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na jaren in onderhoud te zijn geweest bij deze geweldige garage ga ik nu kijken voor een andere auto.\r\nGa nergens anders heen dan naar dit bedrijf geweldig.\r\nWeet zeker dat ik ga slagen voor mijn nieuwe tweedehands karretje

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij dit fijne bedrijf. Begon al met een open en eerlijk gesprek met de verkoper Pim. Na aankoop een totaalkeuring laten doen bij de ANWB, zoals afgesproken met Pim. Hieruit bleek dat de achterste remschijven eerder al afgedraaid waren en er nu 1 onder de limiet zat qua dikte. Kontakt gehad met Pim en geen probleem. Auto gebracht en achter nieuwe schijven en remblokken. Ook andere kleine puntjes, zoals een kapot lampje en een krakende deurvanger werden gelijk aangepakt.\r\nNa vele jaren van mindere ervaringen met 2e hands auto\'s en slechte autohandelaren eindelijk weer een goed en eerlijk bedrijf gevonden.\r\nZeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en deskundig geholpen. Eerlijk en open houding wat betreft het probleem van de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Laat ik beginnen te zeggen dat ik een kritische klant ben, erg zuinig op mijn auto en niet snel tevreden. Een menselijke en technische klik kunnen ondervinden is best zeldzaam tegenwoordig. Dit bedrijf lost dat met 1 bezoek in. Ik was op zoek naar een garage voor onderhoud en kwam via Carsom uit bij Peters van Nijenhof. Met een tikkeltje ongeloof las ik alle reviews en besloot het erop te wagen. Telefonisch contact met Pim beloofde al veel goeds. Een afspraak was snel gemaakt. Op de dag zelf werd ik door Martin en Alwin zeer goed geholpen, vakkundig onderbouwd tekst en uitleg gehad over alle werkzaamheden. Transparant over kosten en alle moeite werd genomen ervoor te zorgen dat ik geen vragen meer had, vertrouwen kreeg om op te bouwen en service waar je u tegen zegt. Geloof het maar, dit bedrijf verdiend jou als klant! Ik kom hier graag weer!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een bedrijf dat er voor de klant is!\r\nWij hebben hier een auto gekocht en er werd ons alle tijd gegeven om te beslissen. We konden meerdere keren een proefrit komen maken. Ook na de aankoop waren er een paar dingetjes met de auto. Deze werden serieus opgepakt en werd ook snel in orde gemaakt. Echt super! Wij hebben meerdere auto\'s gehad en gekocht bij verschillende garages. Maar bij geen 1 garage was de service zo goed als bij Peters van Nijenhof. Wij raden dan ook iedereen aan die op zoek is naar een andere auto, om hier een auto te kopen. Of de huidige auto hier in onderhoud te doen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met Pim

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke ontvangst en begeleiding. Auto werd zeer goed afgeleverd. Na enkele weken rijden kwamen een paar defecten bovendrijven. Ook dit werd perfect afgehandeld. Dit is een bedrijf waar klant nog koning is. Ze komen hun afspraken volledig na. Chapeau, ga zo door en jullie zullen nog veel klanten aan een goede occasion helpen.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn, goed advies! Wij werden erg netjes geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige ontvangst\r\ngoede begeleiding\r\nen prima afhandeling bij aankoop van mijn auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ging een gebruikte auto kopen, \r\nHeb twee maal een proefrit mogen maken zonder problemen. Wilde een trekhaak erbij hebben, dit was geen probleem en kreeg ook een goede set winterbanden incl. Velgen. Auto werd volledig uit gedeukt als service van de zaak(de deukjes die je kan herstellen zonder spuiten). Auto heeft een gedegen rijklaar maak beurt gehad, zelfs de remblokken zijn vervangen en dergelijke.\r\nIk zeg een super zaak en zeer enthousiaste medewerkers die je graag van dienst zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitsluitend goede ervaringen. Veel deskundigheid, uitermate klantvriendelijk en altijd meedenken met de klant, ook qua kosten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Peters van Nijenhof is een eerlijk en betrouwbaar auto garage. Ik had een moeilijke storing en was gewoon niet te vinden maar toch is de probleem opgelost. Gewoon top!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie peugeot 306 gekocht in hele goede staat. Vriendelijk en deskundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn aangekochte Opel Astra opgehaald\r\nik werd geholpen door Martin Peters van Nijenhof.\r\neen eerlijke en oprechte verkoper goede inruil prijs gehad voor mijn oude auto.\r\nDuidelijke uitleg en aflevering van de auto ging snel.\r\nik kocht hiervoor altijd bij merkdealers: Ford Fiat Afaromeo en Dodge.\r\naan dit bedrijf kan menig merkdealer nog een voor beeld nemen.\r\nniks als lof voor dit bedrijf.\r\nik kan ze dan bij iedereen aanbevelen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1 woord: Geweldig! Alle lof voor Peters van Nijenhof. \r\nPer ongelukkig toeval terecht gekomen bij dit bedrijf.\r\n\r\nWat een service!! Een diagnose stellen kunnen ze als de beste, je krijgt onder het genot van een bak thee vakkundige en uitgebreide uitleg over alles wat ze willen/moeten doen met daarbij een keurige prijsopgave (en wordt het toch duurder of zien ze iets nieuws, dan bellen ze eerst even), en de auto is vaak snel helemaal in orde weer terug in bedrijf!\r\n\r\nBij dit bedrijf staat de klant nog centraal, wordt je beleefd te woord gestaan door experts, en voeren ze de reparatie naar genoegen uit... En is er iets niet helemaal naar wens? Dan lossen ze het zonder gedoe gewoon op.\r\n\r\nDit soort bedrijven zijn schaars, en daarom is een review schrijven wel het minste wat ik even kan doen.\r\n\r\nIk raad deze garage absoluut aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aanschaf van een occasion.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij een goede deal omdat ik deze auto zo wilde kopen zonder garantie of iets dergelijks en deze Peugeot 407 2.2 16V automaat verkeert in een prima staat, ook van onderhoud, mijn inruil was niet moeilijk want deze kan rechtstreeks naar de export en ik had nog schade penningen over van schade links voor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg snelle en goede service. Zeer leuke medewerkers en zorgen ervoor dat ik weer snel op weg kan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werd keurig via Whatsapp op de hoogte gehouden tijdens reparatie van mijn auto, zelfs met foto\'s erbij! Bedankt voor de goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen, complimenten!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over de service en kennis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met dit bedrijf is, zijn vriendelijkheid, kwalitatief en kwantitatief levering na reparatie en APK + servicebeurten.\r\nIk ben blij dat ik nu een garage vind, die betrouwbaar is en dit kan delen met mijn vrienden.

Papenkamp 17

6836BC Arnhem