goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb louter positieve ervaringen, en de punten van kritiek welke ik had werden tengoede met mij geregeld. Als je bereid bent te overleggen over wat je denkt wil Martin graag met je meedenken om tot een oplossing naar tevredenheid te komen. In 1 woord Super

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niets dan lof. Ze zijn vriendelijk en denken altijd met je mee!!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een jaar of 8 laat ik mijn auto\'s naar alle tevredenheid onderhouden door PvN. Een kleine 5 jaar geleden ben ik verhuisd naar Roermond en ondanks de afstand rijd ik voor de onderhoudsbeurten/reparaties/keuringen naar PvN. Een dergelijk goed betrouwbaar autobedrijf met een prima service ben ik in het verleden nog niet tegengekomen. Dit prettige gevoel is gezien mijn slechte ervaringen met een aantal andere autobedrijven dus niet vanzelfsprekend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het kopen van een oudere auto, zonder garantie, zijn de algemene verkoopvoorschriften in ons voordeel veranderd. De Directeur, Martin Peters van Nijenhof, heeft ons heel keurig behandeld. Prima. \r\n\r\nNa aflevering werd de volgende dag geconstateerd dat er koelings- en verwarmingsproblemen waren. Ondanks dat er geen garantie was heeft Martin Peters van Nijenhof ons toch geholpen. We kregen vervangend vervoer en de koelingsproblemen zijn boven verwachting heel goed opgelost.\r\nDe auto was eerder altijd in onderhoud geweest bij de Peugeot garage Nefkens te Arnhem en uit het onderhoudshistorie bleek dat er al veel eerder voornoemde problemen aanwezig waren. De Peugeot garage heeft iedere keer, in drie jaar tijd, het probleem maar gedeeltelijk opgelost.\r\n\r\nAutobedrijf Peters van Nijenhof heeft het ware probleem in een halve dag gevonden en verholpen. dit alles is buiten onze verwachting volledig kosteloos gedaan. \r\nDaarom krijgt deze garage van mij een hoge score en worden andere auto\'s binnen onze familie in de toekomst daar voor onderhoud gebracht want Het bedrijf is klantvriendelijk en klanttevredenheid staat bij hen hoog in het vaandel. Ook van belang vond ik de eerlijkheid die steeds aanwezig was. \r\nIk wil een ieder aanraden om daar eens te gaan kijken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een geweldige service,er word ruim de tijd voor je genomen als klant. Ik kreeg een top prijs terug voor mijn oude auto!\r\nMen drong niet aan tot aankoop andere auto.\r\nDe auto die ik kocht in een vrij lage prijs klasse zag er Top uit.\r\nZo wel van binnen als buiten.\r\nDe auto stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip.\r\nNogmaals het is een bedrijf wat vertrouwen geeft en uitstraalt.\r\nOver de 2proefritten voor aankoop deet men niet moeilijk.\r\nEn deze waren vrij lang.\r\nMartin de eigenaar komt rustig over en is geen gladde verkoper die je in menig autozaak tegen komt.\r\nMijn volgende auto is er weer een van Autoberijf Peters van Nijenhof!\r\nAl hoewel dit over een paar jaar is!\r\nWant de auto die ik kocht is top.\r\nGa zo door Auto berdijf Peters van Nijenhof.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is echt helemaal super. Ik hoor om mij heen wel eens, maar daar betaal je ook voor, ik kan alleen maar antwoorden dat je overal moet betalen maar dat het niet standaard is wat bij hen normaal is. Altijd de tijd voor je, serieus luisteren en gewoon nette service en nog wel meer ook. Ik ben zeer tevreden en mijn contact met Martin en Jeroen zijn inmiddels uitgegroeid tot erg goed. Nee, deze jongens doen het goed en staat de klant op de eerste plek. Op naar nog vele jaren bij dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb in 2009 een renault clio gekocht op lpg ,een vw ingeruild, voor een leuke schappelijke prijs,de service is ook prima,en afspraken worden meer dan nagekomen door deze garage ,ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.\r\ngr Henk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en klantviendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer Goede service , fijne sfeer en duidelijke heldere afspraken

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en aan te bevelen voor eerlijke verkoop !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werdt netjes geholpen bij de aanschaf van een auto op gas alles werdt ook netjes uitgelegd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omgaan met klant en ook deskundigheid is zeer goed.\r\nverder geen commentaar.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een skoda op LPG-G3 aangeschaft, duidelijke informatie namen alle tijd. Volgende dag terug geweest voor motorindicatie lamp die branndde, werd gelijk geholpen en er werd mij goed uitgelegd wat er aan de hand was. Beetje lastig om de cijfers te geven maar ik werd gewoon Top geholpen en ontvangen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service van Peters van Nijenhof is uitstekend, de technische behandeling is perfect. Een voorbeeld voor de auto industrie perfect

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en deskundig personeel. Goed mee te overleggen, doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaren en deskundig advies voor een schijntje hebben ze mijn daar gekochte Seat Ibiza gerestyled en gespoten. Top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf keurig bedrijf ,goed en vriendelijk geholpen en ontvangen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf, snelle service, vriendelijk, vakbekwaam en komen hun gemaakte afspraken na.

Papenkamp 17

6836BC Arnhem