Prima. Zeer behulpzaam bij het vinden van de juiste auto

Martin man ruim de tijd voor ons.

Tot en betrouwbaar bedrijf

Heb hier een BMW X3 gekocht. Een hele mooie ook! Dank Georgio voor de deal. Netjes afgeleverd. Inmiddels onderhoud en ook service zijn geweldig te noemen. Van verkoper t/m de monteurs aardige mannen. Voor mij een goede ervaring hier....

Eerste klas service!

Na drie maanden met plezier gereden te hebben in een bij dit bedrijf gekochte auto, deden zich twee problemen voor. Beide problemen snel en adequaat opgelost. De klantenservice en klantvriendelijkheid stopt hier niet bij de verkoop. Hier probeert men de klanten ook na verkoop tevreden te houden.

Van kennismaking tot aflevering uitstekend geholpen door Martin.

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij door het team van autobedrijf Peters van Nijenhof zijn geholpen bij het kopen van onze prachtige Passat. Na de proefrit, op een prettige wijze zaken gedaan. Alle gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen door Martin. Dus rijden we nu tot volle tevredenheid rond in onze prachtige "nieuwe" wagen. Martin bedankt voor de vriendelijke en uiterst correcte wijze van zakendoen met ons.

Prettig autobedrijf en vriendelijk personeel.

Auto gekocht bij dit bedrijf, waarbij ik niet het gevoel had te maken te hebben met een verkoper, maar met een autoliefhebber. Nette onderhandelingen en de auto stond er als nieuw bij bij de aflevering. En rijdt perfect. Maar heb de auto nu net ruim een week en kan dus nog niets over de nazorg vertellen. Hoop dat ik hetzelfde prettige gevoel zal overhouden aan de nazorg. Wordt vervolgd. Voorshands heb ik daar alle vertrouwen in.

Vriendelijk ontvangen en geholpen door het persoonel. Met de eigenaar tot een transparante en voor beide een goede deal gesloten. De auto is nog naar alle tevredenheid in ons bezit.

Het belang van de klant wordt centraal gesteld

Ik ben sinds 1,5 jaar klant bij Peters van Nijenhof en dat bevalt mij uitstekend. Onder andere apk, een grote beurt, distributieset vervangen laten uitvoeren. Dit allemaal in goede afstemming, prijs op voorhand bekend en geen verassingen achteraf. Ook geven ze inzicht in wat naar verwachting binnenkort vervangen moet worden en wat de urgentie daarvan is. Daarnaast ook nog een fikse schade laten herstellen aan de zijkant van de auto. Vanwege verzekeringskwestie is de schade door Peters van Nijenhof besproken met de schade-expert. Tijdens diverse gesprekken tussen mij en Peters van Nijenhof was duidelijk merkbaar dat de wens en het belang van de klant centraal staat. De schade is nu een half jaar geleden hersteld en heb geen spoortje van de voormalige schade kunnen ontdekken.

Persoonlijk en betrouwbaar

Professioneel en toch persoonlijk! Komt afspraken na en erg betrouwbaar

Top bedrijf met eerlijke en betrouwbare service

Na te zijn opgelicht door een handelaar, geweldig opgevangen door Peters van Nijenhof. Eerlijk maar ook gelijk meewerken naar het zoeken van een oplossing. Ruimdenkend , meelevend en persoonlijk. Geen verkoop praatjes maar gewoon duidelijk in de mogelijkheden. Deskundig Team die niet kijkt naar een winstpercentage maar mij als klant binnen het redelijke op nr 1 zet. Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan. Dit zijn echte Toppers.

Super bedrijf garage. Van werkplaats tot verkoop. Super blij met mijn mooie occasion. Aflevering was weer top. Jullie bedrijf is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie occasion!!! Maar zeker ook voor het onderhoud van je auto. Duidelijke communicatie, meedenkend en oplossing gericht. Van mij een vette 10!!!

Een prima autobedrijf voor onderhoud auto na eerste ervaring.

Onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Was voor het eerst bij dit bedrijf. Goed uitgevoerd. Factuur volgens prijsopgave inclusief specificatie van de uit te voeren/uitgevoerde werkzaamheden. In het bijzonder een extra pluim voor de eigenaar Martin die vriendelijk is, snel reageert op mails, duidelijk is in de communicatie en nakomt wat je met hem afspreekt. Een voorbeeld voor andere autobedrijven. Kortom een meer dan een plezierige eerste kennismaking met dit bedrijf. En nee wij schrijven niet deze positieve review omdat wij hem kennen, want bedrijf was voor onderhoud auto voor ons tot nu toe onbekend. Maar Martin weet de uitdrukking "klant is Koning" goed inhoud te geven. Ga vooral zo positief door.

Fijne garage, erg vriendelijk personeel

Eind februari bij deze garage mijn rode fiat 500 cabrio gekocht. Erg blij mee!

Zeer snel contact ongeacht tijdstip van de dag

Zeer snel contact ongeacht tijdstip van de dag en vriendelijk

Ondanks het aanvankelijke misverstand een prima service en reparatie!

Prima service!

Fijne mensen die meedenken!

Ik had mijn oude auto 10 jaar in onderhoud bij deze garage en dat was elke keer weer goed werk zonder verassingen. Steeds goed overleg met de monteurs gehad en altijd op een erg vriendelijke manier. Ook bij lastigere problemen met veel uitzoeken bleek de garage topwerk te willen leveren voor een zeer nette prijs. Daarna moest ik door omstandigheden erg snel een andere auto hebben. De verkoopafdeling heeft zn stinkende best gedaan om mijn wensen te vervullen waarbij ze beslist niet voor de hoofdprijs gingen maar vooral mijn tevredenheid centraal stond. Kortom: Top monteurs en topverkopers! Ik blijf hier graag terug komen.

Topservice

Vandaag had ik chauffeur van DpD een lekke band. Ik naar Peters toe en gevraagd of ze me konden helpen. Dat was geen probleem. Ze hebben me enorm goed geholpen. Bij het omwisselen van de band bleek dat de reserveband ook lek was. Deze hebben ze ook gereareerd. Toen de monteur klaar was kwam de grootste verrassing, ik vroeg naar de rekening, was het geheel gratis. Waar kom je dat nog tegen tegenwoordig

Een Autobedrijf zoals het hoort

Ik heb hier 6maanden geleden mijn Porsche Panamera gekocht , dit bedrijf geeft ook op dit type auto's garantie wat de meeste bedrijven niet doen , de Porsche werd in topconditie afgeleverd, ik heb hier dus geen gebruik van gemaakt alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. ik moest wel even naar Arnhem (165km) maar het is de moeite waard geweest. Top

Top service...Alweer!

Vandaag onze Seat Leon opgehaald na een paar dagen schadeherstel bij Peters van Nijenhof. De auto is keurig gemaakt volgens afspraak en hij is mooier dan ooit. We zijn erg blij met het resultaat. Martin en collega's hartelijk dank voor de goede zorgen.!!

Prima auto bedrijf

Vandaag mijn auto weer opgehaald. Weer helemaal blij met mijn Opel. Mannen van de Werkplaats stuk voor stuk kundig en top monteurs. Klantvriendelijk Altijd duidelijke kosten opgaaf. Nooit geen verassingen achter af. Ik beveel dit bedrijf aan: Om de klantvriendelijkheid Open en eerlijk communicatie Vakkundige monteurs

Heb hele goede ervaringen met dit bedrijf

Wordt altijd goed geholpen en de service is prima. Mocht je te ver weg wonen dan is er altijd nog een leen auto ter beschikking.

Super erg tevreden goede snelle service en advies

Geweldig garagebedrijf!!!!!

Vanmiddag met mijn Mercedes 180B voor een nieuw dimlicht lampje bij hen langs geweest. Ik werd direct geholpen en kon de weg weer op. De oplettende eigenaar zag echter een blaas op mijn linker achterband wat een klapband tot gevolg kon hebben. Direct een alternatief besproken en gekeken naar een nieuwe set banden. Prima en vakkundig voorgelicht en direct werden mijn 4 nieuwe banden gemonteerd. Waar vindt je deze service nog op de vrijdagmiddag om 15.00 uur?Met een uurtje vertraging tevreden en veilig weer de weg op. Wat een TOP SERVICE !!!!! Bedankt toppers!!!

Je krijgt een goede service bij dit bedrijf. De eigenaar en personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook wordt er de tijd genomen voor klanten.

Super bedrijf, waren er maar meer zoals dit bedrijf.

Goede service, en een goed betrouwbare auto gekocht, niks om aan te merken... De volgende auto koop ik weer daar!

Fantastisch

VW Polo gekocht bij deze fantastische garage. Hij rijd echt heel lekker.....Voor de proefrit werd die gepoetst en wel klaar gezet! Mijn gevoel was goed bij de aanschaf van de auto, een open en eerlijke communicatie. Dankjewel jullie zijn een Top team Een mooi en succesvol 2020

Papenkamp 17

6836BC Arnhem