goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een garage waar klant koning is en naar alle wensen wordt voldaan afhandeling van documenten van inruil tot aflevering van de aangekochte auto Bedankt jongens

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige garage! Losten op cruciaal moment in ons leven het probleem aan onze oude FordFocus op dat andere garage niet lukte. Waardoor wij zoals echt wezenlijk was, mobiel bleven. Met blijvende dank aan Theo en Harm. Sindsdien verrichten zij al het onderhoud aan onze auto op deskundige, prettige en snelle manier. Na van te voren een betrouwbare offerte gemaakt te hebben. Heel blij met hen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De mannen van deze garage zijn zeer integer en tonen empathie. Ze denken mee en komen met goed advies. Zeer betrouwbaar en amicaal. Ik raad iedereen aan om naar deze betrouwbare garage te gaan. Ze bellen netjes de klant op en leggen alles duidelijk uit. U ontvangt een overzichtelijke en inzichtelijke factuur. Wat een top bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring zijn zeer goed en prettig. Je krijgt wat je wilt en de afspraken worden nagekomen- punt\r\nHet personeel is vriendelijk, denkt goed mee en is bekwaam. De baas heeft de wind er ook goed onder.\r\nPrijs/kwaliteit is ook uitstekend. Je moet ook maar zo denken. Ik betaal liever een paar honderd euro minder voor hetzelfde werk aan iemand in een stofjas dan een paar honderd meer aan iemand met een net pak of een mantelpakje bij de dealer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en goed zaken doen met deze Bosch Car Service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin januari hebben we een gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Peters van Nijenhof. Tijdens de testrit hebben we een paar onvolkomenheden aan de auto geconstateerd. Deze zijn allen keurig voor de aflevering verholpen. Autobedrijf Peters van Nijenhof straalt betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Het was een plezierige ervaring om met dit autobedrijf zaken te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn aangenaam verrast door de uitstekende service, de deskundigheid en de warme, gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb echt een gooie ervaring met deze autobedrijf ze zijn klant vriendelijk en hebben altijd de beste oplossing voor jouw auto vragen ook altijd een redelijke bedrag alles netjes op papier soms laten ze je ook zien op een video wat er met je jouw auto aan de hand is ik ben zeer tevreden over deze bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dealer met kennis en weet hoe hij met de klant omgaat.\r\nKlant is koning en dat stralen ze ook uit zowel met advies en reparatie als verkoop .\r\nVoor ons is dit de beste garage. Ga zo door👍👍👍👍👍

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aangenaam verrast door het enthousiasme en hulpverlening van de eigenaar en medewerkers. Uitleg over de aan te schaffen auto gaat zover als je zelf wilt, geen enkele vraag is teveel en wordt keurig naar tevredenheid beantwoord. In een week tijd de nieuwe auto afleveren is top! Kortom, keurige zaak, kundige mensen en hele aardige eigenaar. Wat mij betreft komt m\'n volgende auto weer hier vandaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette en vlotte service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima garage met vakbekwame en behulpzame medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren is het mijn favo garage. Waarom? Ze staan altijd voor je klaar en zeer vriendelijk. Een afspraak is zo gemaakt en ze leveren prima werk af voor een nette prijs. Lieve medewerkers van peters van Nijenhof, voor jullie allemaal een goed en gezond 2019 en bedankt weer dat jullie er steeds weer voor ons zijn. Mvg Benjamin Vos

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke personeel, wij werden goed geholpen. Wij hebben een leuke mooie tweedehands auto gekocht voor een mooie meeneemprijs. Auto rijdt naar behoren (tot nu toe)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht en 1 en al lof over deze garage \r\nAls we weer een andere auto zouden gaan halen doen we het wederom hier.\r\nZeker een aanrader om hier je auto te kopen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gistermiddag gebeld ivm defect achterlicht, vandaag al geholpen. Wat een super klantvriendelijk en zeer professioneel bedrijf is dit. Eens klant .... voor altijd klant. Ik heb al heel wat autobedrijven bezocht maar dit autobedrijf verdient voor mij de naam koninklijk !!!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooi bedrijf om zaken mee te doen. Zeer tevreden met de aankoop van m\'n Passat CC, en de service die is geleverd! Echt een bezoekje waard als u op zoek bent naar een andere auto. \r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf met goede service en een bekwaam én behulpzaam team. Kwam voor een lampje voorlamp en voor ik het wist was die er ingezet en hoefde niks te betalen. Waar kom je dat nog tegen ?!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kunt komen wanneer je wil, Zij zijn altijd behulpzaam,prima garage.\r\nIk raad deze garage aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super tevreden. Ze denken altijd met je mee en geven goed advies. Van te voren laten ze weten wat de verwachte kosten zijn, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan. Zeer klantvriendelijk, kortom TOP service.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In onze familie al een paar auto\'s gekocht bij deze firma, kwaliteit en service zie je nog zelden, maar dit bedrijf steekt dit er bovenuit als het om service gaat en kwaliteit. Onze dochter rijd al weer 5 jaar in een gebruikte jonge auto. Onze auto is er al meer dan 10 jaar in onderhoud. Dikke 10 voor dit bedrijf.

Papenkamp 17

6836BC Arnhem