goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Direct contact, aardig, correct, transparant, goede service en prima prijs-kwaliteitsverhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag de Tucson opgehaald, na bijna 40 jaar motorrijden, fietsen, bussen en treinen onze eerste auto.\r\nDe auto is volledig nagekeken en voorzien van een nieuwe APK en een een nieuwe accu.\r\nDe auto stond er fantastisch bij vanochtend, je zou hem haast elke week even wegbrengen voor een poetsbeurt bij BCS. Mijn vrouw wisten ze nog te verrassen met een bos bloemen. Een compliment voor dit bedrijf!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had verschillende reviews gelezen en dit bedrijf kwam er zeer goed uit.\r\nWe hebben hier een Opel Ampera gezien en de gok genomen.\r\nErg vriendelijk en duidelijk geholpen.\r\nErg opvallend was dat iedereen een vriendelijke en een positieve indruk maakte, niet alleen de showroom maar ook de werkplaats.\r\nZeker geen spijt van mijn aanschaf en heb veel vertrouwen in dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag onze nieuwe occasion kunnen ophalen bij Autobedrijf Peters van Nijenhof. En de verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen! \r\n\r\nDe auto stond er echt showroom waardig bij! We zijn zeer prettig geholpen door o.a Martin en Tes en bovenal uitstekend begeleid bij de aanschaf en afwikkeling van alle zaken door Georgo!\r\n\r\nWe werden goed telefonisch op de hoogte tijdens het rijklaar maken en konden eerder dan verwacht onze nieuwe aanwinst komen ophalen.\r\n\r\nZeer zeker een bedrijf wat zijn al goede naam eer aan doet en daarom ook een absolute aanrader!\r\n\r\nHeren, ga zo door en bedankt!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen, al vanaf het telefonisch contact een goede indruk. De auto, een Peugeot 407SW, stond netjes en gewassen klaar. Uitzonderlijke service. Ik kwam er speciaal voor uit Amsterdam, en heb er geen spijt van.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn eerste auto hier 2 maanden geleden gekocht.alles werd snel en netjes geregeld zodat ik ook zo snel mogelijk met de auto de weg op kon, kortom een geweldige service allround ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service en altijd vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede informatie over onderhoud en storingen en prima uitgevoerd.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gebeld over een vw UP bedrijf heeft de auto gereserveerd volgens afspraak en binnen gezet ijsvrij en nog schoongemaakt zeer tevreden, auto terug gereden naar Groningen en bevalt zeer goed en zonder garantie gekocht.\r\nWoord is woord en dat stel ik zeer op prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht, laten je niet zitten als de garantie verstrekken is.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief, behulpzaan, klantgericht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne garage. \r\n\r\nAlles wordt netjes doorlopen en kosten worden transparant gehouden. Alles wordt in samenspraak gedaan, zodat er geen problemen ter verrassing komen te staan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en aardige medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Peters van Nijenrode heeft voor mij de garantieafwikkeling verricht voor een auto die van een leasemaatschappij is gekocht. Alle werkzaamheden zijn hierbij perfect uitgevoerd, waarbij er kleine dingen werden geconstateerd die ik zelf nog niet eens had gezien. Klantgericht, en hoge kwaliteit ! Perfecte service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was al voor langere tijd aan het kijken voor een Mazda MX-5 NB, tot ik deze knalgele tegenkwam. De foto\'s waren duidelijk, maar ik wilde nog wat extra foto\'s van wat aandachtspunten. Ik kreeg vervolgens al snel duidelijke en scherpe foto\'s toegestuurd waarbij alles waar ik om vroeg goed zichtbaar was. De mooie foto\'s en alle goede reviews wekten mijn vertrouwen op. Ik ging kijken en zodra de vriendelijke medewerker door had dat ik wel wist wat ik wilde zien liet hij me lekker mijn gang gaan. Dit was erg prettig! Ik heb mooi mijn tijd kunnen nemen om alles goed te bekijken en testen. Na deze inspectie wilde ik wel eens zien hoe de auto dan reed: een testrit was geen probleem. Zodra ik terug kwam wist ik dat ik een auto in goede en eerlijke staat zou kopen van een betrouwbaar persoon: we praatten wat en sloten een deal. Een weekje later kwam ik de auto ophalen en ook dit verliep prima. Nu rijd ik een week in de auto en alles ging en gaat nog steeds zoals verwacht. \r\n\r\nIk woon een heel eind van Arnhem vandaan, maar het was de reis dubbel en dwars waard. Heel erg bedankt allemaal!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden geattendeerd op versleten remblokken. De auto was recent nog voor een beurt geweest bij een merkdealer! De remblokken zijn direct vervangen. Top bedrijf en eerlijk en deskundig advies. Gratis huurauto meegekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fantastische service banden van mijn audi maakten veel herrie ben teruggegaan heb afspraak gemaakt en in de garantie periode 4 nieuwe banden gekregen helemaal top verder nog kleine reparatie,s uitgevoerd geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakwerk met een no nonsense behandeling

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd zeer klantvriendelijk! Maken tijd voor je. Met wat je ook langs komt er is altijd een oplossing!! Echt een top bedrijf,

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoud en/of APK\r\nBeschrijving:\r\n Vandaag weer prima geholpen bij dit autobedrijf! Voor de winter nog ff de vloeistoffen laten controleren en waarnodig laten bijvullen. Dit betrouwbare, deskundig en nette autobedrijf geeft je een veilig gevoel waarmee je de weg weer op kunt. De verhouding prijs en reparatie / product is zeer acceptabel....wie wil er teveel betalen .... niemand toch. Overige bedrijven kunnen een voorbeeld aannemen aan dit zeer proffesionele en klant en servicegerichte bedrijf. Ik zou willen zeggen....ervaar het zelf !!!

Papenkamp 17

6836BC Arnhem