Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Via internet kwamen wij bij Peters van Nijenhof. Van te voren gebeld of de Golf Cabriolet 1999 er nog stond. Toen wij een uurtje later arriveerden, bleek, dat ze deze speciaal nog even hadden gewassen in dit uur. Goede start. Dit was een auto met in prima staat plaatwerk, met automaat. Echter de motorkap lelijk en de kap ook in minder goede staat. Dus eigenlijk wilde wij direct afhaken. Maar op een zeer prettige manier werd door de verkoper Pim Nass een voorstel gemaakt, voor nieuwe kap, motorkap overspuiten en nieuwe uitlaat achter monteren. Dit tegen een zeer schappelijke prijs. Ook reed er een monteur even mee, om samen een mening te vormen. Uiteindelijk is het deze auto toch niet geworden, omdat wij liever een handgeschakelde versie wilden hebben. Gezien de ervaringen zo positief waren, de medewerkers allemaal zeer klantvriendelijk en veel kennis van zaken hebben, toch even dit stukje geschreven. Dit is een uitstekend bedrijf en wij zullen de volgende keer zeker contact opnemen. Met dank voor uw tijd en lekkere koffie, Frank & Bert Slot