Duidelijk afspraken, komen deze na! Fijne garage

Ze voeren de reparaties goed uit

Vlotte en vakkundige service

Er is altijd vooraf overleg om een reparatie uit te voeren.

Deskundig en vriendelijk personeel

Informeren over een eventuele reparatie zodat je nog de keuze hebt. Denken met je mee - in oplossingen. Ik ervaar de service als hoog!

Prima service, waar ik al jaren aan gewend ben.

Uitstekende service!

Voor een trekhaak montage kwam ik via Trekhaakcentrum.nl bij Autobedrijf Pels uit. Vanaf het eerste contact tot de aflevering uiterst tevreden. Afspraak maken was makkelijk, leen auto stond keurig klaar en het belangrijkste, de montage van de trekhaak is zeer netjes uitgevoerd.

Goed en snel geholpen

Aardige man, we kwamen gericht voor een auto, ver gereden maar konden hem ook meteen meenemen wat voor ons erg fijn was. Geen poespas of verkooppraatje, gewoon ff stukje gereden en beslist. M’n droomautootje in de pocket!

Heel goed

Vriendelijke en goede service!

Pech op de weg.

Mijn auto met een versnellingsbakkabelstoring is afgeleverd door ANWB. Ik kreeg meteen een vervangende auto. Ik werd heel aardig en hartelijk ontvangen. De reparatie duurde niet lang en de professionele service had voortdurend contact met mij. Ik raad deze autobedrijf Pels aan iedereen aan omdat ik daar zeker een vaste klant zal zijn. Groetjes Piotr

Zijn goed

Zijn gewoon goed

Een gezond bedrijf

Top bedrijf. Er kan heel veel, vriendelijk en mee denken

Worden schieten mijn te kort, perfect van AtotZ!!

Als alles zo vanzelfsprekend in ons leven gaat, mogen we niet mopperen.

Goede service vriendelijk snel geregeld

Super goede service!

Klantvriendelijk, aardig en vakkundig dig personeel.

Snelle service

Goed bedrijf altijd behulpzaam .

Vakkundige montage van de trekhaak

Snel geholpen, uitstekende communicatie en deskundige uitleg over het gebruik van de afneembare trekhaak

Deskundig, behulpzaam, medelevend en vriendelijk

Na mijn auto-ongeluk ( waar ikzelf niet schuldig aan was) waren er meerdere autoschadeherstelbedrijven die mij in de kou lieten staan, Autobedrijf Pels niet! Zij hebben mij deskundig en heel vriendelijk en medelevend geholpen. Wat een prettige service!

Goed en gewassen

Jammer dat het een kwartier heeft geduurd om het ijs op de ruiten weg te krijgen.

Heldere afspraken, op tijd klaar

Uitstekend werk geleverd

Al vele jaren ben ik klant bij Autobedrijf Pels BV en de medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Ik hoop nog vele jaren klant te zijn bij dit bedrijf

Altijd goed geholpen

Gewoon service zoals je mag verwachten

Afspraak gemakkelijk gemaakt en weer helemaal naar wens geholpen

Vakkundig, eerlijk, vriendelijk

Vakkundig en eerlijk advies. Vriendelijke ontvangst, goede afhandeling.

Fijn bedrijf!

Dankzij de goede zorg, leuk maar zeker professioneel contact rijdt mijn autootje al jaren redelijk storingsvrij rond. Ik kom er graag..

zeer goede sewrvice

Veel ervaring met dit bedrijf en altijd top service en duidelijke afspraken

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden