Vriendelijk, duidelijk

Gastvrije ontvangst, duidelijke communicatie.

Prima geholpen

Goede communicatie en snelle service

Initial positive sales experience ruined by after-sales warranty

Waste of time and money; no respect towards customer; no attempt to understand the issue with the car. The 12-months BOVAG warranty coverage is a "grey-zone"; had to wait for 2 weeks before scheduled time just for the following: 1. The root cause of the issue hasn't been found 2. Expensive detail replacement has been executed without prior approval from my side; 3. Mechanic didn't even came out to check the complaints. Incorrect initial ETA assessment led to 600km drive to and from the garage.

• Would you recommend us? No

Vriendelijk geholpen en duidelijk

Wordt altijd vriendelijk geholpen, onderhouds beurten altijd prima, wordt altijd netjes gebeld als er iets is en in overleg of het gerepareerd moet worden en wat het kost.

Prima geholpen en goede service

Zie boven

Vriendelijk geholpen, auto voldoet volledig aan benoemde specificaties, what you see is what you get, fijne ervaring

Geen klachten

Geen klachten

Heel goed

Kennis ervaring beleeft netheid kwaliteit

snelle service

Een telefoontje en je kan direct langs komen en je wordt geholpen.

Gewoon goede service. Ik kom er al jaren.

prima service

men weet gelijk wie je bent als je auto komt brengen, gegevens liggen klaar. Als er een probleem is, wordt vooraf gevraagd of je reparatie wilt enz. Als auto klaar is, seintje per telefoon in een persoonlijk gesprek (geen sms o.i.d.)

No nonsense bedrijf

Vriendelijk zakelijk zou ik mijn ervaring met de mensen, van receptie, verkoop en werkplaats willen omschrijven. Goede informatie, prompte heldere reacties op vragen en ik rij nu in een auto helemaal naar mn zin.

Hele fijne garage met deskundige mensen die met je meedenken over de beste oplossing.

Goed bedrijf

Goede service en zeer goede comminucatie

prettige omgang.

Goed, tervreden

Vriendelijke personeel

Trekhaak gemonteerd volgens afspraak

Goed bedrijf , hebben een trekhaak gemonteerd, en we hebben een leenauto meegehad.

Top!

Alles was naar wens. Ik werd erg goed geholpen door Bas en zijn assistent. De openheid en eerlijkheid van Bas gaf veel vertrouwen waardoor ik wist dat ik bij een goed autobedrijf zat. Hij wist alles precies van de auto te vertellen en met wat voorn geschiedenis die had. Als hij het niet wist keek hij snel even in zijn gegevens om het zeker te weten. Dit bedrijf heeft de teugels netjes in handen en gaat voor 100% service en klantgerichtheid.

Prettige sfeer en goed advies

Mijn auto gebracht voor nieuwe remmen achter. Remblokken en schijven zijn vervangen, voor de vakantie is dat wel prettig. Goed advies gekregen over de voorremmen en die kunnen nog even mee. Er heerst een goede sfeer en de auto was klaar terwijl ik wachtte/werkte.

"Gewoon" goed, zoals je mag verwachten.

Klein maar goed autobedrijf

Het bedrijf is niet groot maar het personeel is vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Zou er zo weer een auto kopen.

top

kwam daar voor de jaarlijkse apk ,,helaas kwam mijn auto er niet meer door maar wel goed alternatief geboden ..

Snelle en goede service, zeer klantvriendelijk.

Een persoonlijk klantcontact en goede service. Handige online planning van afspraken en deskundige afhandeling in de werkplaats.

Ben erg tevreden Men is altijd vriendelijk… denkt oplossingsgericht gericht Wat men zegt doet men ook Fijn

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden