Een goede ervaring

Wij zijn goed geholpen door deze vriendelijke mensen. Een mooie prijs gekregen voor onze auto en met een positief gevoel daar een andere auto gekocht. Zou daar zeker terug gaan.

Snel, prettig en deskundig

Zeer goed! Bereid om snel te helpen toen het nodig was. Je voelt je echt klant.

Goede service en duidelijke communicatie

Niets aan toe te voegen aan bovenstaande

Tevreden

Vriendelijk, melden als er wat is dat ik zelf kon bisslissen of ik de xtra werk wil laten doen of niet. Snel.

Geweldig garage

We hebben hier onze Renault kadjar gekocht. Mooie auto. Goede service

Ik ben vlot en vriendelijk geholpen voor de APK van mijn auto.

Alles was in orde. Dus snel klaar.

Prima service.

Prima service bij Autobedrijf Pels in Woerden.

Vriendelijk en open communicatie

Keurig te woord gestaan door beide eigenaren. Niet opdringerig maar duidelijk uitleg over de nieuwe auto met daarbij alle gegevens / historie van de auto. Wat er nog gedaan moest worden is goed uitgevoerd waaronder 2 nieuwe achterbanden en 1 jaar volledige Bovag garantie. Geen verkopers maar adviseurs die luisteren naar de klant. Een aanrader om hier een auto aan te schaffen.

Goede service tegen lage kosten

Prima service, zoals dat al jaren van Pels gewend ben. Komen afspraken na en brengen niet elk kleinigheidje of werkzaamheid in rekening.

perfect geholpen

de mensen die mij hebben geholpen zijn vakkundig

Eerlijk en klantvriendelijk

Zeer vriendelijk, er staan mooie auto's, afspraken worden nagekomen. Ik zou hier zeker nog eens terugkomen in de toekomst.

Uitstekende service

Snel een afspraak mogelijk, juiste omschrijving van de reparaties. Prettige ontvangst aan de receptiebalie,

Bonafide familiebedrijf.

Reparaties worden naar behoren en volle tevredenheid uitgevoerd. van te voren wordt altijd een prijsopgave bekend gemaakt.

Goede auto, goede prijs, aardige mensen

Prima service. Na koop heb ik de auto gelijk meegenomen. Achteraf beurt gehad. Alle punten die ik had; airco bijvullen, wegpoetsen krasjes op de motorkap, bijtippen deuren. Alles netjes verholpen. Aardige verkopers. Helaas voor hen betwijfel ik het verhaal dat ze nauwelijks marge maken. :-)

Trekhaak plaatsen

Trekhaak volgens afspraak geplaatst zoals hoort

Fijne garage, staan altijd klaar om te helpen.

Prima en vakkundige service!

Super tevreden

De auto stond blinkend, buiten in de zon, te wachten op mijn komst

Klantvriendelijke garage

Goede garage en goede service alleen prijs technisch zitten ze in een hoog segment

Prima adres.

Prima service en vakbekwaam en gunstig in prijs.

Direct en met zorg geholpen!

Onverwacht defect, met de auto naar deze garage, meteen aandacht voor, gratis check op andere punten: super!!

Prettige garage

Personeel erg vriendelijk Men communiceert goed

Super top

Na problemen met mijn automatenbak is hij in 1 dag gerepareerd zodat dat ik de volgende dag weer zonder zorgen kon rijden Super snelle service

Goed geholpen en snelle service. Echt bij ophalen bleken er 2 bougies teveel afgerekend te zijn dit is ook snel en goed opgelost. Hierdoor voor mij wel een minpuntje op vakmanschap. Kwa service aan de auto was dit goed.

Top bedrijf

Vriendelijk ontvangen, makkelijk in de omgang, geen kosten achteraf maar de prijs is inclusief afleverbeurt. Aandachtspunten besproken en daar is netjes naar gekeken. Oftewel simpelweg een super service

Zeer klantvriendelijk. Netjes ontvangen. Ook geweldige service toen auto klaar was. Kan het iedereen aanraden.

Bierbrouwersweg 2

3449HW Woerden