Vriendelijke rijinstructeur

Ik had een vriendelijke en geduldige rijinstructeur wat ik wel fijn vond en verder was alles organisatorisch ook goed geregeld.

Hele fijne lessen van Elmer gehad, en hierdoor in 1x geslaagd. Goede ervaring!

Heel veel geleerd in een korte tijd

Het was heel leuk veel gelachen en veel geleerd

Goeie rijschool

Leuke rijinstructeurs en gezelligheid in de auto

Top rij school in 1x geslaagd.

Duidelijke uitleg

In 1x geslaagd voor het B+E rijbewijs dankzij de duidelijke en heldere uitleg van Joop. Daarnaast ook een leuk gesprek in de auto gehad.

Door een toffe ervaring in 1 keer geslaagd!

Super snel geleerd en de instructeur was heel aardig.

Goed gestructureerd verloop van de rijlessen met een gezellige instructeur.

Altijd erg gezellig in de auto, goed gestructureerde rijlessen met veel eigen input (wanneer toepasselijk). Zag duidelijke vooruitgang vanaf dag 1 en altijd extra aandacht voor de stukken die nog moeilijk waren. Dankzij de instructeur (Daan) met veel plezier en weinig stress mijn rijbewijs gehaald.

Een hele plezierige manier van les geven

Bij autorijschool Nesselande wordt er op allerlei manieren geprobeerd om het lesgeven zo plezierig en effectief te laten verlopen. Er is is altijd tijd om moeilijke dingen nog een keer te herhalen, en de uitleg bij de verschillende oefeningen is lekker duidelijk. Kortom , Ben je op zoek naar een leuke rijschool??? Zoek niet verder...

In 1 x mijn BE rijbewijs dankzij Joop!

Joop legt alles rustig uit en maakt tussendoor ook een grapje, waardoor je je snel op je gemak voelt. Gezellige dag gehad!

Geruststellende en leuke ervaring gehad!

Het was een fijne auto om in te rijden en de rij-instructeur Elmer was erg goed om te hebben.

Fijne en gezellige rijlessen

Ik had rijles van Joop. De rijlessen waren altijd gezellig en leerzaam!!

Ik heb een super tijd gehad tijdens mijn lessen bij Nesselande.

Ik ben heel blij dat ik bij Nesselande heb gereden. Ben in januari begonnen en heb nu net mijn rijbewijs gehaald. Ik kon met verschillende instructeurs en auto's rijden wat ik erg fijn vond. Iedereen was erg aardig en de uitleg en instructies waren duidelijk. Het inplannen van lessen en examens ging ook erg makkelijk. Ik zou Nesselande zeker aanraden!

Erg leuke instructeur, goed geholpen en erg veel geleerd

Toen ik in de auto stapte, dacht ik al wat een toffe instructeur en dat was uiteindelijk ook zo. Erg veel dingen geleerd en dingen die ik niet snapte ook erg goed uitgelegd. En bepaalde situaties waarvan ik niet wist hoe ik die moest aanpakken, heeft hij het mij stap voor stap uitgelegd. Conclusie erg goede instructeur. en hele leuke gesprekken gehad ook

Goed!

Ik heb eerst bij een andere rijschool les gehad, maar na wat goede verhalen ben ik naar Nesselande overgestapt en dit is me erg goed bevallen! Mijn rij instructeur Joop heeft me erg gerustgesteld tijdens het rijden omdat ik dit spannend vond na mijn andere rijschool ervaring en me goed begeleid naar mijn examen toe! De lessen waren gezellig.

Door de lessen kreeg ik meer zelfvertrouwen en kreeg ik de ruimte om te leren van mijn fouten.

Gedurende de lessen kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf. Er was ruimte om fouten te maken en hiervan te leren. Ik heb de afgelopen tijd als zeer positief ervaren. Kortom, een echte aanrader!

Heel erg goed, leuke rij instructeurs

Ik begon bij deze rijschool, erg gespannen dat autorijden niks voor mij was. Na deze rijlessen alles rustig en makkelijk uitgelegd gekregen . Vandaag een trotste eigenaar van mijn autorijbewijs!!!

Fantastisch!

Echt een super rijschool, ik ben in 1 keer geslaagd! Hele goede instructeurs en alles netjes geregeld. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ze hebben mij heel erg goed geholpen. Rijschool Nesselande is echt een aanrader!

Beste rijschool die er is !

Rijschool Nesselande heeft het beste van mij naar boven gebracht met de rijlessen. Ik heb voorheen bij een andere rijschool gereden waar ik meerdere keren ben gezakt. Vanaf het moment dat ik hier kwam lessen, heeft het mij veel zelfverzekerder gemaakt achter het stuur. Heel erg bedankt jongens, met name Bernd en Arne, jullie hebben mij echt geholpen! Jonathan T.

Daan is een topper

Ik heb een hele tijd moeite gehad met gehad met faalangst. Rijinstructeur Daan heeft mij hier doorheen gesleept en samen met mij gewerkt aan mijn rijvaardigheden. Rijles geven doet Daan erg goed. Hij is positief, praat graag en je goed met h’m lachen.

Goede doelgerichte rijlessen

Prettige instructeurs, goede hulp bij het leren. Flexibel qua tijd en plaats.

Een hele goede ervaring!

Ik heb een super goede ervaring gehad met rijschool Nesselande. Ik werd erg goed geholpen en ook rustig waardoor ik het in 1x kon halen

Geweldige moderne rijschool

Een enorm goede ervaring gehad met deze rijschool gehad. Hele aardige instructeurs en uiteraard in 1 keer geslaagd!

Klasse rijschool, in één keer geslaagd

Lessen gekregen van mannen met veel ervaring!

Super fijne rijschool!

Zelf mijn rijbewijs hier binnen één keer gehaald. Super fijne rijschool met leuke instructeurs. Zeker een aanrader!

Rozenlaan 43

2771DB Boskoop